[]

fit girl olmak için:)

Amaç 3-4 kilo vermek ve vücudu sıkılaştırmak. Akşamları mesai sonrası maksimum 45 dakika zaman ayırılabilecek. Sizce hangi linteki programı uygulamalı başlangıç seviyesindeki biri için?

Bunların öncesinde sonrasında ısınma ve stretching de yapılacak, ayrıca koşu vs. gibi ilavelere gerek var mı amaca ulaşabilmek için? mesela squat yok sanırım bunlarda.

teşekkürler

www.youtube.com

www.youtube.com

 
Başlangıç seviyesindeysen bir salona gidip hareketleri öğrenmen hayrına.


  • arnold schwarzeneger  (26.01.16 09:10:40) 
Hayal ettiğin şeyleri bunlar vermez.


  • angelus  (26.01.16 09:20:03) 
o zaman önerilerinizi rica edeyim:)


  • denizzz  (26.01.16 09:26:28) 
squatı kendin ekleyebilirsin ve bence eklemelisin. hatta plank vb de ekleyebilirsin.

koşu cardio için gerekli olabilir, kalori yakarsın. programlara şuan bakamıyorum ama bunların yanında beslenmeye de aynı oranda dikkat etmen lazım. kalori olarak yüksek ve çöp besinler alırsan, egzersizin boşa gidebilir.
  • eindaclub  (26.01.16 09:48:41) 
dışarıda-spor salonunda ağırlık-kardiyo seçeneklerini dışarıda bırakarak sadece evde ekran karşısında kısıtlı zaman içerisinde bir değişim isteniyorsa beslenme kısmını bir yana koyarak önerebileceğim program 21 Day fix ve sonrasında da extreme versiyonu. Bunları araştırırken before-after fotoları göreceksindir, onlara aldırma, takma kafana, bahsettiğim programı malum ortamlardan indir derim ve 1,5 ay sonra ne kadar sıkılaştığına bak (bunun için salt kilodan öte bel-kalça oranlarına dair farklı yaklaşımlar var, araştırırsan görürsün) tartıya çıkıp bakmak çok anlamlı olmayabilir.


  • candanag  (26.01.16 10:02:07 ~ 10:02:28) 
Fitness Blender programı iyi fakat adamların hareketleri nasıl doğru yapacağını anlattıkları bir videoya rastalamadım ben bugüne kadar.
Squat diyor ama doğru pozisyon nasıl anlatmıyor. Ben bu sebepten çok diz ağrısı çektim. Şimdi özel hocayla çalışınca yıllarca boşuna dizimi ağrıtmışım, kalflarımı kalınlaştırmışım diyorum.
FB programı çok güzel ama tek tek youtube'da her hareketin nasıl yapılacağına bakmanı öneririm.
Koşu vb ilavelere de ihtiyacın olabilir. Vücudundaki yağ oranına göre cardio da yapman gerekecek çünkü. 3-4 kg fazla değil ama skinny fat dediklerimizdensen en azından haftanın 2 günü cardio 3 günü ağırlık çalışman daha mantıklı.
  • dijalli  (26.01.16 10:14:16) 
(bkz: 30 day shred)


  • kayranin kedisi  (26.01.16 12:09:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.