[]

android program yazarken whatsapp online mı

bu konulardan pek anlamadığım için özellikle bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa iyi olur. Bi arkadaşım whatsapp da devamlı online olduğu halde mesaja geç cevap veriyor felan birinde sordum o da '' telefon üzerinden android program yazıyorum, uygulama geliştirme modundayken whatsapp karşı taraftan online görünüyor.'' demişti. böyle birşey varmı merak ettim.




 
emin olmamakla birlikte, ihtimal dahilinde diyebilirim. eski telefonumda saate bakmak için menüyü açsam son görülme saatim güncelleniyordu. yeni telefonda denemedim.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (25.01.16 21:08:38) 
eski telefonumda bildirim geldiginde, ekranda belirdiginde, telefon uyanmis sayildigindan eger manuel olarak kapamadiysam, whatsppte son görülmem güncelleniyordu. marshmallowdan evvelki official android idi samsungun yayinladigi.

simdiki telefonumda öyle bir sorun yok, bu seger oxygenos mi ne kullaniyorum.

ama, her durumda, genellikle karsi tarafin mesajini görüyor ama amaaan sonra yanit yazarim diyorum. simdi yazarsam hemen cevap gelir, konusma baslar diye kaciyorum. her defasinda da telefonumu kullanmayi beceremiyorum, güncelleme gelmis, mesaj gelince uyandi sanip okundu diyor ama aslinda ben görmemis oluyorum, bildirim göstermedi bana vs diyorum.

hatta bir defasinda utanmadan bozuk telefonumu cikartip bozuk demistim, oysa ki yeni telefona geceli birkac hafta oluyor, sadece görmezden geliyordum.

insanlarin suratlarina mesgulum diyince, sanki onlarla konusmuyormusum, onlari önemsemiyorum ifadesi olusuyor. geyik yapamayacagim abi simdi diyince, arkadasliktan red yiyorum resmen. ben de böyle bir sürü sey sikiyorum, o da olabilir durum.

hic sorgulamadim kim ne zaman okudu yanit yazdi diye. acilse ararim, degilse zaten hemen yanit yazmamasi dokunmaz.

sorudan saptim da bir baska ihtimale parmak basmak istedim, belki durum bu olmasa bile.
  • aynadakiyabanci  (25.01.16 21:23:23) 
Whatsappla ilgili bir şey yapıyorsa olabilir. Yapmıyorsa, ekran sürekli açık kalsın sçeneğini işaretlemiştir ve ekran açıkken de whatsappı açık bırakmıştır. BAşka türlü olacağına ihtimal veremiyorum. Ben de facebooku açık bırakıyoırdum çünkü habire şarj alıyor, şarj azalsın diye.


  • Cursed Chico  (26.01.16 08:36:14) 
sidesync programı ile telefonu bilgsayara baglarsanız , whatsup programınız da 7/24 online kalabilirsiniz.


  • destursuz  (26.01.16 08:41:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.