[]

dikkat toplamak için ne yapmalı ?

çalıştığım iş koşulları dikkatli olmam mı gerektiriyor. ve bende bu özellik eksilerde.
acaba klasik bir yönden şunu ye şunu iç gibi varmıdır bunun bir yolu



 
- bol su
- haliyle duzenli ve sik, ama kisa araliklarla mola (bkz: tuvalet)
- tikabasa olmayacak tok karin
- basit sekerden kacinma (cikolata vs.)
- duzenli ve sakin calisma ortami
- ilgini gereksiz cekecek aletlerden tamamen uzak durma (telefon vs.)
  • ucan sincap  (27.10.09 00:03:00) 
bi doktora görün. dikkatini toplaman veya dağıtman için, ya da algılarını açman için uyuşturucu madde iyi gidebilir sanırım:D
onun yerine eğer çok ileri bir durumsa bir terapist, ya da hiç olmadı bir psikiyatrist iyi gidebilir. haa iyisinden bulursan bir psikolojik danışman içlerinde en iyi ve en doğru ihtimaldir.

  • outlawrider  (27.10.09 00:07:04) 
amerikalıların add olayına kanma. attention deficit disorder yani. herkese bu yaftayı yapıştırmaya pek meraklılar. kimyasala kanma. kimyasal istiyosan ezcaneden ginko biloba özü iste. verir. vermezse, teboskan mı ne adı onu iste. aynı şey. verecektir. iç onu. balık yağı iç. ayrıca ruhunu sıkma. ruhun orayı tersliyorsa bir nedeni vardır.

bi de iş kolunu merak ettim doğrusu bu kadar dikkat gerektiren.
  • kediebesi  (27.10.09 00:45:29 ~ 01:56:45) 
www.successconsciousness.com
burdaki egzersizler bana makul görünüyor.

  • hayali arkadaş  (27.10.09 03:13:39) 
basit bi ilac tedavisiyle hallolur diye biliyorum, bi de bitkisel seyler var onlar da denenebilir.


  • cosmicgadin  (27.10.09 04:08:50) 
balık yağı tercihen sıvı cod liver oil kullan


  • joepiscopo  (27.10.09 09:53:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.