[]

Vatandaşlıktan silinmek yapılabilir mi ?

aklımda deli sorular var duyuru. misal ben bütün devletteki ismimi, tcmi, her şeyimi bir şekilde sildirebilir miyim? legal veya illegal olarak? ve de bunun bir yolu da kendimi ölü göstermem olabilir mi? misal bir arabada ceset bulunuyor benim sanılıyor ölü kaydı yapılıyor halbuki ben değilim. bu sayede hiç bir devlet kaydında çıkmama durumu olabilir mi?




 
Bulursan bana da bildir :)


  • siestaa  (25.01.16 20:16:51) 
(bkz: gaiplik )bir dene istersen :)


  • tosunpasa  (25.01.16 20:32:19) 
Ceset adli tıpta incelenir.

Cinayet bulgusuna rastlanırsa ve Ceset tanıma işlemlerinde Senin olmadığın anlaşılırsa
1. Sınıf Katil olarak kayıtlara geçersin. İnterpole üye bütün ülkelerde kırmızı bülten ile aranırsın.

Profesyonelce bir şeyler yapmak istiyorsan, Öncelikli olarak cesedi yakmalısın. :)
Ceset anatomik olarak seninle uyuşmalı.
Etrafta senin DNA larına rastlanmalı (saç kılı,parmak izi,doku örnekleri,tırnak,dışkı)
Günlük hayatta kullanılan tv radyo buzdolabı masa sandalye kalem telefon gibi Vs.
bir çok eşya da senin parmak izlerin olmasına dikkat etmelisin.
2. Bir şahsın parmak izlerini silmelisin.
Gideceğin ülke interpole üye olmaması gerekiyor.
Geçmişte kullandığın tüm dijital hesaplara bir daha giriş yapmamalısın.
Geçmişi tamamen unutmalısın. En ufak bir şüphe, Yakalanmana ve Cinayet ile yargılanmana neden olur. :)
  • voyage  (25.01.16 20:43:40) 
kendinizi olu gostermeniz cok zor.

hicbir devlet kaydinda yer almamaniz da zor. diyelim ki, kendi evinizde yasiyorsunuz ve bankalara bulasmadan harcayabileceginiz kadar da nakdiniz var. olmadi: kendi evinizde de yasayamazsiniz. hmmm... sirket kursaniz ve sirket uzerinden yapilsa odemeler... yine biri lazim. saglik hizmetleri ayri sorun. yevmiyeli haric, calisamazsiniz da... zor.
  • e haliyle  (25.01.16 20:58:19) 
imkansıza yakın ama belli başlı şartlar altında sizi öldü sayabilir devlet ve ölü kişiseye uygulanacak işlemlerin hepsi de tarafınızın haklarına uygulanır. bu açıdan gaiplik kararının çıkarılması gerek ki tabi ki bunu siz çıkaramazsınız, bir yakınıızın başvurması gerek ve elbette bunun için de bazı şartlar var, ayrıca vatandaşlık hukukuna ilişkin olarak da diyelim haymatlos olsanız bir noktada kayıtlarınız ortadan kalkabilir ama yine de takip altında kalırsınız ki evrensel hukuk açısından bir devlet tebaasında ublunan kimsenin haymatlos olmasına izin verilmesi çok çok zor. yani bu imkansız ama çok gerekli olduğu durumlarda kaçış clauseları mevcut.


  • karsiz ve donsuz geceler diliyorum  (26.01.16 00:47:19) 
Yeni biri olacak belki @e haliyle


  • siestaa  (26.01.16 00:49:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.