[]

Şantaj ve tehdit

Arkadaşlar kuzenim 6 senelik sevgilisinden ayrıldı ama ibne peşini bırakmıyor kızın. fotoğraflarını silmedim babana gösteririm benden ayrılamazsın ben seni seviyorum vs vs vs. diyor diretince de seni öldürürüm ya benimsin ya kara toprağım triplerinde.

bu sapıktan dövmeden nasıl kurtarabilirim kuzenimi? ilk önce savcılığa mı polise mi gitmeliyiz? prosedür nasıldır? kız 2 haftadır ağlaya ağlaya 10 kilo kilo verdi.

lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin.

 
Savciliga git yazdigi gonderdigi mesajlarla birlikte sikayetini et. Hic acima, yapmasam mi diye de dusunme. Kendine gelsin denyo. Ya benimsin ya kara topragin ne, babana resimlerini gosteririm ne.haddini bilsin biraz arkadas


  • siestaa  (25.01.16 20:20:57) 
Telefon konuşması değil de yazılı (whatsapp filan) kanıtınız olsun öncelikle. Sonra o kanıtları bu lavuğa yollayıp, şantajla ilgili yasa maddesini de gönderin, yaptığının cezası olduğunu ve devam ederse savcılığa gideceğinizi söyleyin, bunu yaparken de tehditkar bir dil kullanmayın ki onunla aynı pozisyona düşmeyin.

Ayrıca bu mesajı bu herife bir erkek yollasın mümkünse. Böylece muhtemelen geri basar eleman. Geri basmazsa savcılık.
  • long live rock n roll  (25.01.16 20:21:52) 
Hangi mahkemenin hangi savcılığına gitmeliyiz arkadaşlar?


  • sivil admin  (25.01.16 20:48:18) 
öncelikle polise gidin ve durumu anlatın, yüksek ihtimal başlarından savmaya çalışacaklardır fakat yeterince bastırırsanız ve düzgün polislere denk gelirseniz sizi en iyi şekilde yönlendirir ve gereken ilgiyi gösterirler emin olun.


  • Kykeon  (25.01.16 20:55:32) 
once arkadaslarin da soyledigi savciliga gidin, sonra twitter'a koyun tehtid fotograflarini, cocuk ebesininkini gorur zaten
(bkz: okan tunaz)

  • bollocks44  (25.01.16 20:58:24) 
hangi şehirdesiniz?


  • iyiaksamlarbayan  (25.01.16 22:36:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.