[]

Dr mu hastane mi hangisinin pesinden giderdiniz?

31 haftalik hamileyim. Cok guvendigim bir doktorum var ama calistigi hastaneden ayrilip (univ.hastanesi) poliklinikten bozma bir yerde calismaya basladi.
Yeni basladigi yer gercekten dogum icin beni tatmin etmiyor tabi bunda benim gicikligimin ya da on yargilarimin da etkisi olabilir. Gerci hastane icin sosyal medyada okuduklarima bakilirsa memnuniyet cok az. 1 kez gittik asistanlarin yaklasimi falan derken iyice sogudum.

Simdi ya doktorun pesinden oraya gidecegim hic icime sinmese de ya da eski hastanede baska bir dr bulacagim bu da beni cok mutlu etmiyor ama cikis bulamiyorum. Zaten riskli bir genelik diger dr beni anlayana kadar dogurmayayim yanlislikla :) (bilincli yapabilecegime inanmiyorum da).

Gozumu bir acsaniz benim elbette atladigim seyler vardir sunu da bi dusun deseniz cok sevinirim.

 
Bekara karı boşamak kolay derler ama yerinde olsam doktorumun peşinden giderdim


  • lcha  (25.01.16 14:31:26) 
Hastane, poliklinik, evde doğum vb. fark etmez. Kendinizi doktora emanet ediyorsunuz. Ben olsam doktorun peşinden giderdim.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (25.01.16 14:38:37) 
erkeğim ama hamile kalsam sanırım ben de güvendiğim doktorun peşinden giderdim.


  • mrtkbl  (25.01.16 14:38:53) 
doktor peşine

ama sizin özel durumu da bildiğim için tam teşeküllü bi yer daha mantıklı olabilir. hoca büyük ihtimal başka hastanelerde de doğum yaptırıyordur, o seçeneklere bakın (medical park gibi büyük hastanelerde mesela)
  • la noix  (25.01.16 15:09:50) 
başka iyi bir hastanedeki iyi bir doktora git... neden illaki ya aynı hastane yeni doktor ya da aynı doktorun kötü polikliniği seçenekler?


  • ucan spagetticanavari  (25.01.16 15:12:26) 
@la noix hocayla tekrar konusucagiz ama disarda dogum yaptirmaya pek taraftar degildi. Bu yeni yerde de yenidogan yogun bakim oldugunu soyledi (gece nobetci yenidogan dr u yokmus tabi normalde nasildir onu da bilmiyorum yenidogan hemsiresi bakiyormus)ama donanim falan epey eski gorunuyor. (Tarti bile eski ev tartilarindan hallice kriter mi belki degil ama oda boyleyse diger yerler nasildir dedim) Bilip bilmeden de yorum yapmak istemiyorum hoca cok biliyorsan git diyebilir :)


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (25.01.16 15:17:56) 
@ucan spagetti canavari baska hastane de iyi bir dr bulmak icin pek zamanim yok en azindan ya bildigim dr ya da bildigim donanimina guvendigim bir hastane olsun diyorum ama onerilere de acigim Avrupa yakasinda su iyidir derseniz bakabilirim.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (25.01.16 15:19:26) 
bence doktorunu sık boğaz et başka hastanede doğuma gelsin.


  • yue  (25.01.16 15:42:11) 
@yue ayip olur ya dogumumu yaptirsin cok isterim ama sik bogazda edilmez ki


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (25.01.16 16:04:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.