[]

Amsterdam'a kaç gün ayırmalı (gezi)

Yaz için Kuzey Avrupa taraflarına tek başıma bir gezi planı yapmaktayım. Bu planım içinde Amsterdam'a ne kadar bir süre ayırmalıyım sizce? Gidenlerin yanıtlarını ve önerilerini bekliyorum.




 
2 gün yeterli bence.


  • lcha  (25.01.16 13:42:48) 
max 3 gün.


  • sta  (25.01.16 13:43:13) 
@terliks Şimdilik kesin olan yerler Amsterdam ve İzlanda. Uzun bir gezi olacak gibi görünüyor. Açıkçası yeni yeni plan yapmaya başladım, henüz tam olarak kesinleştiremedim, araştırma aşamasındayım :)


  • razvan rat  (25.01.16 14:01:06) 
2 gün kaldık biz 1 gün daha olsaydı dedik.


  • sanguine mcqaer  (25.01.16 14:11:39) 
2 iyidir. hatta erken saatlerde orada olacaksanız 1 gün de yeterli olur. birkaç müze görür öğleden sonra gezinize devam ederseniz. akşam birkaç bir şeyler içersiniz..


  • anti-kahraman  (25.01.16 14:19:13) 
@terliks Aynen ben de öyle düşündüm :) Esasında bu geziyi planlamamın odağında sadece İzlanda vardı. Türkiye'den doğrudan uçuş olmadığı için bari Amsterdam'dan aktarmalı gideyim, gitmeden önce de biraz Amsterdam'ı gezeyim diye düşündüm. İzlanda dönüşünde de başka bir İskandinav ülkesi üzerinden aktarma yaparak geleceğim. O süreyi de indiğim ülke veya ülkeleri gezerek geçirmeyi düşünüyorum.


  • razvan rat  (25.01.16 14:28:10) 
@jeanvaljean_ Yok, benimkine daha ziyade standart kültür gezisi diyelim :)


  • razvan rat  (25.01.16 14:29:00) 
bence amsterdam da takılı kalmayın trenle ROTERDAM 40 dakika.


  • jamswety  (25.01.16 16:00:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.