[]

9'uncu Kor. Mknz. Erzurum Oltu - Komando

Selam,
9'uncu Kor. Mknz. P. TGK 3'üncü Mkn.z P. Bl. 3'üncü Mknz. P. Tk. Tk. Kh. ( Tk. K.) Erzurum Oltu P(Komando)

Arkadaşım ısparta'da komando eğitimindeydi, burayı çekmiş. Şırnak - hakkari filan olmadı diye sevindim, nasıl yer diye soramadım gerçi. Nasıl bi yer yukarıdaki?

 
guzel bir yer. erzurumda teror vs sikintisi yok.
oltu yesillik bir yer. havasi erzurum merkeze gore iliman.
kis sert gecmez.
oltuda cag kebap yesin bol bol.
  • nax  (25.01.16 13:08:04) 
nasıl bir yer bilmiyorum. ama şırnak hakkari çıkmaması oralara gitmeyeceği anlamına gelmiyor. komando olmuş sonuçta.


  • uuth  (25.01.16 13:13:00) 
maksat korkutmak değil. erzurum şenkaya'da terör olayi daha gecen haftalarda oldu ve iki şehit verildi.
ayrica bir gerekli görülürse baska yerlere/illere de intikal edebilir.
tanidigim biri istanbul'dayken hakkari'ye gönderildi ve hala orada.
  • 1adam  (25.01.16 13:22:16) 
oltu nun milleti askerini de devletini de sever. oranın halkından yamuk görmez. oltu erzurum a göre de sıcaktır, iklim olarak karadeniz e yakındır, erzurum dan yeşildir. cağ kebabı erzurum a göre ucuzdur, daha güzeldir.


  • ya ben lan neyse  (25.01.16 14:27:35) 
Yalnız birliğin yerini bilmiyorsunuz, şuan şırnaktaki pek çok birlik farklı yerlerden kaydırma, yani bolu çıkabilir ancak birlik şırnak'tadır, bolu'ya teslim olunca birliğinin yanına gönderilir.

Bu nedenle gidince durumunu kesin olarak öğrenebilir.
  • cursor  (25.01.16 14:44:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.