[]

Android'lere güncelleme mi geldi yoksa nazlı yardan kara haber mi var?

Dün gece yatarken saate bakayım dedim, telefonum kapanmış. şarjı tamdı ama açamadım. ben de sallamadım yattım. sabah telefonu açmaya çalıştım, bir android güncellemesi başladı, 1/8 güncelleniyor filan diye... 4/8'de kendi haline bıraktım ne halt edecekse etsin diye, döndüğümde kapalıydı. şimdi açılmıyor. açılış ekranı geliyor, bir iki dakika kalıyor sonra yeniden kapanıyor.

şimdi bu telefon mortingen şıtrase mi, daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu, atayım mı çöpe, ne dersiniz?

samsung s4 mini.

not: belki esrarengiz biçimde şarjı boşalmıştır diye şarja taktım, şarj ekranı da geliyor ama o da donuyor. doldur boşalt hareketi çıkmıyor.

 
Bataryayı çıkart 5 sn sonra tekrar tak. Açmayı dene.
Olmadı şarja tak öyle dene.
olmadı... telefoncuya git :)
  • teknikekip  (25.01.16 11:24:37) 
hepsini denemiştim, o zaman sıra sahtekar telefoncularda :(


  • uzdeniz  (25.01.16 11:27:43) 
muhtemelen android göçmüştür.


  • gotic  (25.01.16 12:02:38) 
Nazlı yardan kara haber var gibi görünüyor...


  • primetime  (25.01.16 12:13:58) 
Geçen hafta aynısı başıma geldi. Şarj entegresi mi ne dedi. O yanıyormuş. Kronikmiş S3-S4 lerde. 50tl sıkışmış. Hemen yapılıyor.


  • tayfun27  (25.01.16 12:16:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.