[]

midye dolma buzdolabinda kaç gün kalir ?

arkadaşlar merhaba sorum başlıktanda anlaşıldığı gibi açık ve net. bir arkadaşıma bira içelim gel bize diyince, sağolsun kendisi biranın yanına şampiyon kokoreç ten midye dolma almış.... (öküz oğlu öküz 50 midye dolma nedir arkadaş ? ) neyse çok aldığı için (lan ciddiyim evet 2 kişiye 50 adet ) neyse yarısını yedik baygınlık geldi 25 tanesi kaldı. şimdi ben bunları buzdolabına mı koymalıyım? poşeti şişrip ağzını bağlıyım mı ? nasıl saklamalıyım?yarına yenir mi ? yada kaç gün kalır o şekilde, olduki bozuldu nasıl anlarız bozulduğunu ? bozuk midyeyi yanlışlıkla yersek ne olur? yoksa direk 25 adeti çöpe mi atmalıyım (bu mal arkadaşıma kalsa atalım da ben onu yapamam yazık günah ) bir fikir verin. lütfen ciddi şekilde fikir verin çünkü bu konuda hiç bir şey bilmiyoruz.




 
Sabaha kalmasin atin. Deniz ürünü desen var, pirinç desen var. Zaten yenildiği an zehirlememesi hep mucizevi gelmiştir bana. Kurtulun.


  • hic sikilmadan seks yaparim  (25.01.16 00:50:53) 
Ne atmasi ya ayiptir. Birkac gun dolapta hicbir sey olmaz. Kaldi ki sokak saticilarinda bile taze olmayana denk geldigim cok olmustur.


  • floydian  (25.01.16 00:58:40) 
@floydian la aynı fikirdeyim. ne yani o zaman midyeciler günlük mü midye getiriyor? şampiyon kokoreç kalanı atıyor mu ? hiç inanırıcı değil zaten en fazla yarın akşama kadar kalır buzdolabında bir şey olmazsa iyi. birde bozulduğunu nasıl anlıyoruz tadından anlaşılır mı yoksa direk hastanelik mi eder.


  • kemal ulas barmanbek  (25.01.16 01:02:10) 
Çok uzun bekletmedikçe bir şey olmaz. Sabaha kalmasında bir problem yok yani. Ben 2-3 gün dolapta durmuş midye yemiştim.

Ha tabi bünyeden bünyeye fark gösterir, bir şey olur bilemem risk almayayım diyorsan at tabi.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (25.01.16 01:02:47) 
@hic sikilmadan sex yaparım sizi arkadaşımla aynı kafada görüyorum bence şuan arkadaşımın ta kendisi bile olabilirsiniz ama nickleriniz farklı. oda diyor at bişey olmaz diye atılır mı la... nimet o en kötü kedi,martı bi canlıya veririm ben atamam ki valla atamam


  • kemal ulas barmanbek  (25.01.16 01:04:11) 
@orta buyuklukte bir ulkenin krali çok uzun kalmaz yarın 17:00 sularında çöpünü bile göremem eminim ondan sadece gece kalır mı ? nerde kalır onu bilmiyorum. buzdolabına koyuyım bakalım


  • kemal ulas barmanbek  (25.01.16 01:05:58) 
2 kişi 50 midye yiyemediyseniz zaten çöpe atin ve midyeye tövbe edin.


  • alp9900  (25.01.16 01:10:50) 
@alp9900 valla ben ömür boyu midye görmek istemiyorum şuan. 10 tanesi içimde midye çıktığını hissetmeme yetiyor şuan.


  • kemal ulas barmanbek  (25.01.16 01:55:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.