[]

gaffar okkan düşmanlığının sebebini bilen var mı?

Twitter ve Facebookta bulunan milliyetçi ya da polislerin yönettiği hesapların çoğu Gaffar Okkan'ı pek sevmiyorlar hatta nefret ediyorlar.Bunun sebebini tam olarak bilen var mı?




 
Gaffar Okkan Diyarbakır'da halkın en çok bağrına bastığı figürlerden birisiydi. Yıllarca polis dendiği zaman aklına zulümden, hakaretten ve küfürdan başka bir şey gelmeyen Diyarbakır halkı, onun döneminde bir emniyet görevlisi tarafından muhatap alınıp, derdini anlatabildi. Polislerin halka kötü muamele etmesini de kesin olarak yasakladığını söylerler.

Öldürülmesinin üzerinden yıllar geçti ancak hala fotoğrafları insanların evlerinde, dükkanlarında durur, konusu açıldığında insanlar ona dair hatıralarını heyecanla anlatırmış. Faşistler büyük ihtimalle kendisini "düşmanla işbirliği yapan, Kürtçü vırt zırt" kategorisine sokup ölümünü "hak edilmiş bir son" olarak vermeye çalışıyorlar.
  • sevgikusunkanadinda  (24.01.16 22:43:49) 
@darth gogo +1. Yanılmıyorsam kendisinin görev aldığı dönemde kontgerilla yancılığı rolünü üstlenmiş Hizbullah'a yönelik pek çok operasyon yapmıştı.


  • sevgikusunkanadinda  (24.01.16 22:46:47) 
öyle bişey yok. varsa öyle bişey paylaş burada. rahmetli gaffar okkan'ı sevmeyen varsa bu ülkeye düşman demektir.


  • rencber  (24.01.16 22:53:03) 
@rencber
twitter.com
www.facebook.com paylaşımı altındaki yorumlar) daha farklı yerlerde de gördüm ama link paylaşamayacağım.
  • tosunpasa  (24.01.16 23:02:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.