[]

Kilo almak için Komplex karbonhidrat tozu?

Alsam işe yarar mı? www.nanobolix.net bundan almayı düşünüyorum. hepsiburadadan 30 liralık hediye çeki geldiği için alacağım. yoksa pek de düşünmüyorum.

sorun şu ki ben 1.79 boyunda 70 kilo bir insanım. amacım 75 kilo %8-%10 yağ oranına sahip olmak. 6-7 aydır spor yapıyorum. vücudum kaslanmaya başladı ama zayıfım hala. bir de göbek kısmı duruyor. bu komplex karbonhidrat ile fazla yağ kazanmadan kilo alabilir miyim?


 
İşine yaramaz.


  • angelus  (24.01.16 15:47:05) 
serious mass kullanacaksın


  • smokee  (24.01.16 15:57:50 ~ 15:58:12) 
öncelikle ürün türk malı, yani ibrahim marka. bunun yerine leblebi tozu içsen daha mantıklı.
vücut geliştirme başlığında kilo almak ile ilgili entariler mevcut. sağlıklı besleniyor ve kalori hesabı yapıyorsun, yağlanmadan kilo alıyorsun özetle. aç oku. böbrek.avi ürünlerle vakit harcama

  • hasmetizm 2046  (24.01.16 16:05:44) 
neden işe yaramaz yahu. geçen yıl 3 aylık spor yaparken 67 kilodan 73 kiloya çıkmıştım. tabii karbonhidrat bitince 3 kilo düşüp 70te kaldım. yine bu etkiyi vermez mi? şu ürün nasıl? www.hepsiburada.com


  • empat  (24.01.16 16:21:49 ~ 16:22:35) 
bi öğünde iki kg alabiliyorum, sabaha geri veriyorum o iki kg ı. uyku sırasında ne oluyorsa artık. karbonhidrat su tutuyor, 1gr carb 2 gr su gibi bişeyler diyorlardı. unuttum. carb diyeti yapınca ani bi kg düşüşü olur, vücuttaki suyun atılmasıdır bu düşüş, ödem attım derler. sendeki durum tam tersi olmuş işte. ödem almışsın ehehe. paran bolsa steroid de kullanabilirsin , güzel kas da yaparsın. yan etkileri olacaktır ama. acelen varsa en hızlı yolu bu çünkü kilo almanın ve kas yapmanın.


  • hasmetizm 2046  (24.01.16 16:33:23) 
zayıfsan ve göbeğin varsa beslenmen kötüdür diye tahmin ediyorum. bilimsel olarak o aldığın 6 kilonun da en az yarısı yağ zaten, 3 ayda kazanabileceğin kas miktarı belli. sonuç olarak bu iki kompleks karbonhidrat ürünü işine yaramaz, sağlıklı ve yeterli beslenmek yarar.


  • cikis yolu  (24.01.16 16:33:28) 
"%100 Maltodekstrin" ve "Komplex" ibareleri birbirine taban tabana zıt değil mi?

Alınabilecek en basit, glisemik indeksi en yüksek karbonhidratı almış olacaksın.
  • pulsartgr  (24.01.16 16:40:28) 
öyle çok fazla göbeğim yok. karnımı sıkınca az çok gözüküyor abslar.


  • empat  (24.01.16 16:44:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.