[]

Fırsat sitelerini kullanan var mı?

Grupanya, fırsatbufırsat, yakala.co gibi siteler hala revaçta mı?

İlk çıktığı zamanlarda baya kullanılıyordu sanırım. Artık eskisi kadar rağbet görüyor mu diye bi kamuoyu yoklaması yapayım istedim.

Teşekkürler.

 
yakala.co'dan arada cinemaximum indirimi alıyorum, onun dışında hiçbirini 300 yıldır kullanmadım şahsen.


  • whoosie  (24.01.16 10:18:15) 
geçen sene masaj restorant falan alıyodum da fırsat kuponuyla gidince resmen 5. sınıf vatandaş muamelesi yapıyolar. ben de tümden oralara gitmemeye başladım


  • la noix  (24.01.16 10:26:32) 
Sevgilimle kalmak için otel tutuyoruz arada. Beklentimiz temizlik, otelin kaliteli olmasi ve birlikte kalmak oldugu icin manzara, yemek vs sallamiyoruz pek.


  • instant crush  (24.01.16 10:32:09) 
evden kaçış oyunlarına sarmıştık bi ara ama 2-3-5 derken para dayanmamaya başladı. fırsat sitelerinde kampanyası olanlara gittik biz de, o zaman takip ediyorduk işte. son 3-4 aydır ondan da sıkılınca bıraktık bakmayı..


  • nrmnm  (24.01.16 10:33:01) 
sinema bileti olayı cidden mantıklı, çünkü bildiğin cinemaximum bileti, normal aldığın biletten farklı bir şey değil.
onun dışında restoran, spa filan biraz işletmenin tutumuna kalıyor. kimisi çok memnun kalırken kimisi ucuz müşteriymiş gibi hissettirildim diyebiliyor. tamamen işletmeye bağlı dediğim gibi.
genel fırsat sektörü için konuşacak olursam, bu siteler 2011'de peak yaptı. o zamandan beri daha düşük seviyedeler ama soruda saydığın 3 site aktif olarak operasyonlarına devam ediyorlar ve işleri de fena gitmiyor diye biliyorum.
  • gman  (24.01.16 10:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.