[]

iki pc arasında büyük boyutta dosya aktarımı

masaüstü pc'den notebook'a yaklaşık 60 gb lik bir dosya almam gerek. o boyuttta bir harici disk flash falan yok. iki pc'de aynı modeme kablo ile bağlı. en hızlı nasıl yapabilirim?. yalnız biraz detaylı anlatabilir misiniz, pek anlamıyorum farklı sitelerde çok fazla yer okudum anlayamadım.




 
www.sordum.net

...
ben ikisini de notebook sandim. wifi alici varsa pc ye baglayabileceginiz, o zaman dedigim yöntem işe yarayabilir.
  • 1adam  (23.01.16 22:49:04 ~ 23:04:28) 
paylaşım klasörüyle.

istediğin dosyanın özelliklerine gir, orda paylaşım vardır, paylaşımı aç
daha sonra diğer bilgisayardan AĞ'a gir. Herhangi bir klasöre girdiğinde soldaki kısayollarda vardır. Yoksa da masaüstü simgelerinden falan ekle. Orda diğer bilgisayarı bulacaksın. İçine girdiğinde paylaşıma açtığın klasör orda bekliyor olacak. Kopyalayıp yapıştıracaksın. Ama şunu söyliyim bi 3-4 saatini alabilir.
  • straples  (23.01.16 22:56:29) 
iki bilgisayara da dukto kur. çalıştır. gönder.


  • sutlu nescafe  (23.01.16 23:11:11) 
bilgisayarlardaki paylaşım ve ağdaki diğer bilgisayarları görme özelliğini açıp, kaynak bilgisayarda da dosyaların olduğu klasörü paylaşıma açarsanız, diğer bilgisayardan ağ klasörüne girip kaynak bilgisayarı seçip o klasörü bulup içindeki dosyaları kopyalayabilirsiniz. saniyede 9-10 mb gibi bir hızla kopyalanır.

bir de kaynak bilgisayarda dosyaları şifresiz paylaşma gibi bir özelliği açmak gerekiyordu sanırım ağ ve paylaşım ayarlarından.
  • king lizard  (23.01.16 23:21:37) 
  • late viper  (24.01.16 01:42:58) 
birinci makineye file zilla ftp server kur, dosyaları göndereceğin klasörü seç servisi başlat, diğer makineye ise file zilla istemcisi kur, diğer makineye bağlan ve dosyaları al. saniyede 1MB falan veri alışverişi yapabilirsin eğer modemin 100Mbit destekliyorsa.


  • selam  (24.01.16 10:08:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.