[]

Güneydoğu, ambulans beklerken ölenler

Malum, herhalde en az 2 kişi öldü benim duyduğum bu şekilde ölen. Her iki tarafta da inanılmaz dezenformasyon var, benim de internetten duyduklarım dışında bir bilgim yok. Gerçekten var mı böyle bir durum, misal 3 gün ambulans bekleyip ölen varmış, bunları başka araçlarla alıp götürmek imkanı olmuyor mu günlerce ambulans beklemektense, yoksa çatışma yüzünden hiç araç giremiyor mu?




 
açıkcası bilgilerin doğruluğu ile ilgili bilgim yok ama defalarca hastanene ateş açmış, yalan ihbarlarla ambulans çağırıp aracın içindeki malzemeleri çalmış insanlar var. ve sen bu insanların arasında öleceğin kesine yakınken gidebilir misin?


  • lushdiamond  (23.01.16 23:24:34) 
çatışmaların dışında hendekler ve tuzaklanmış patlayıcılar da araçların girmesine engel oluyor olabilir.


  • victum  (23.01.16 23:40:10) 
terör örgütünün ve siyasi uzantılarının mağduriyet yaratma ve ajitasyon yapma çabaları var ortada. yaptıkları şey terörizm olduğu ve vicdanlı hiç kimseden destek alamadıkları için kendilerini mağdur göstererek destek toplamak peşindeler. oradaki güvenlik görevlilerimiz, kendilerine kurşun sıkan şerefsiz teröristleri bile gebermeyip yaralı kaldıklarında hastaneye götürüyorlar da masum sivilleri mi götürmeyecekler. sağlık görevlileri kendilerine ateş açılacağını, hayatlarından olacağını bildikleri halde ilk yardıma gitmekte tereddüt etmiyorlar.


  • rencber  (24.01.16 00:56:35) 
@bigbang insanları bilmeden atıp tutmak kolay. merak etmeyin ambulansın içindekileri de iyi biliyorum. başkanıyla yakın olduğum ve gerçekten güvendiğim hekim derneklerinden birinin haberiydi bu. bir tek onun da değil pek çok sağlık sitesinde görebilirsiniz. sağlıkçıların yalan haber yapmak gibi bir niyeti neden olsun ki?


  • lushdiamond  (24.01.16 14:51:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.