[]

arabaya navigasyon yerine telefona sygic alayım mı?

sygic: android icin navigasyon . 20 euro su anda, omur boyu lisans. normal navigasyon piranha, en dandiği 200 lira.

sizce hangisi?


 
tabii ki android için navigasyon...20..


  • gotic  (23.01.16 15:10:35) 
hücresel veya wifi'ya ihtiyac duyan yardımlı agps cihazlarda içinizi görür. direk uyduya bağlanan cihazlarda, mevzu maddiyatsa bi iphone alıp jailbreakleyip piyasadaki en pahalı navigasyon uygulamasını bile ücretsiz edinebilirsin. sonra beğendiğin programı satın alıp ömür boyu kullanabilirsin :)


  • protrek  (23.01.16 15:11:02 ~ 15:11:47) 
Aynı ikileme ben e düşmüştüm . Here maps yükle telefona. Ücretsiz ve mükemmel bir program. 1 senedir kullanıyorum


  • nucleon  (23.01.16 15:12:12) 
İstanbul-Ankara otobanında telefona yüklü Sygic navigasyon (paralı) programını kullanarak gittim. Telefonun çekmediği yerlerde navigasyon çalışmadı. Böyle bir dezavantajı mevcut. Navigasyon cihazının bunu yapacağını sanmıyorum.

Eğer kullanım şehir içinde olacaksa telefon işini görecektir.
  • teknikekip  (23.01.16 15:17:58) 
Sygic kullanıyorum çevrim dışı çalıştığı için hiç bir problem yaşamadım bugüne kadar ankarada mobilya ile uğraşıyoruz o yüzden çok fazla kullanıyoruz.


  • gozu acik sevisen yahudi  (23.01.16 15:23:26) 
3 yıldır sygic i dünyanın farklı ülkelerinde kullanıyorum. Haritaları indirdiğiniz sürece internet bağlantısı gerekmediğinden, değil telefonun çekmemesi, simcard ın takılı olmasına bile gerek yok.
Tünel gibi gps sinyalini kısa süreli kaybettiği yerlerde de oldukça iyi çalışıyor. Yalnız, konum bilgisini gps üzerinden almanız gerekiyor, telefon sinyali üzerinden lokasyon almak isterseniz sizi yanıltacaktır.
Ayrıca internet bağlantınız olduğu yerlerde hala yandex ve google daha iyi seçenek, sygic i trafik gibi çoğu özellğini sonradan satın almanız gerekiyor ve bunları kullanmak için de internet bağlantınızın olması. Ayrıca kullanıcı sayısı yeteri kadar fazla olmadığından google ve yandex kadar doğru trafik bilgisi veremiyor.

Eğer yurtdışına sık çıkıyorsanız, kesinlikle sygic gibi bir offline navigasyon programı satın alın, hem her zaman güncel olur, hem de haritaları yüklediğiniz sürece sizi hiç bir yerde yarı yolda bırakmaz. Kiralık araçların çoğu güncel olmayan navigasyonuna da tonla para ödemek zorunda kalmazsınız.
  • cursor  (23.01.16 15:29:45 ~ 15:31:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.