[]

Mizika 101

Selam,

Mizika calmayi ogrenmek istiyorum. Ilk mizika olarak hangisini ogrenirsiniz? 5 liraya da var 700 liraya da, hangisini alayim? Direk marka / model soylerseniz guzel olur. Hohner iyiymis diye duydum. Gidip de baslangic icin cok pahali bir sey almak istemiyorum. Degecek ve kaliteli bir sey olsun kafi.

Kendi kendine biraz ogrenilebilecek bir sey mi yoksa ders sart mi? Kendi kendime ogrenmek istersem hangi kaynaklardan, bir kurstan ogrenmek istersem nerden faydalanmaliyim? internetten bir yere kadar ogrenilebiliyormus sanirim, baya bir video buldum.

kalan sey hangi mizikayi alacagim :)

Simdiden tesekkurler :)

 
Hohner Special 20 Classic C-major aldim. Genelde baslangic icin iyi bir sey almak istendiginde bu oneriliyormus, linkini de koyayim hatta, yeni uyelere 10 lira cek veriyorlar :) : www.do-re.com.tr

internette Turkce kaynak pek yok ancak ingilizce kaynak fazlasiyla mevcut, ayrica facebook'ta bir mizikacilar grubu var. grupta ders verenler filan da var, biraz kendim ugrastiktan sonra ders alirim belki.
  • fakyoras  (24.01.16 19:05:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.