[]

Amsterdam'a Gidenler

Şimdi sayın duyurucular Amsterdam'a gideceğim de genelde hostellerde falan yatakhane mantığı var. Tek kişilik/Çift kişilik private odalarda pahalı.

1. Ben mesela eşyamı falan gönül rahatlığı ile nasıl bırakıp gideceğim otelden dışarı?

2. Hepsinde bu mekanizmanın çözüldüğü sağlam bir yöntem var mı? (dolap ya da özel kasa gibi)

3. Çözülmüş ise nasıl?

Teşekkürler.

(kalacak yer, görülecek yer veya otel/hostel hakkında güzel önerisi olanlar da çekinmesin lütfen)

 
dolaplar var asma kilitle kilitlemeye uygun. kilidini kendin götürüp kilitliyorsun..

bir cümlede kilit deme rekoru kırmışım. flyingpig+1, downtown'da kalmıştım ben hem yeri iyi hem de hostelin kendi ortamı güzel takılmak için. tuzludur ama biraz..
  • nrmnm  (23.01.16 08:25:01 ~ 09:01:31) 
en meşhur hostel:
www.flyingpig.nl
kalma fırsatım olmadı ama bir kaç kez önünden geçtim ortam güzel görünüyordu.

bir gününü rijksmuseum'e ayır derim; hakkıyla göreyim dersen, açılışta git kapanana kadar gez(yanına erzak almayı unutma).
klasik gelebilir ama kanal turu zevkli.
vondelpark
  • late viper  (23.01.16 08:34:39) 
Ben su an hotel washington da kaliyorum ayri odada. Bazi odalarin banyosu ortakmis ama ben ozel banyolu tuvaletli oda sectim. Booking den fiyatlarina bak. Heryere yurume mesafesi.


  • innerbliss  (23.01.16 09:46:30) 
hostele ne kadar ücret ödeyeceksiniz? ben airbnb de bir ev tutmuştum. marketten alışveriş yapıp (sadece ilk gün 20 dklık bir zamanımızı aldı) kahvaltıyı evde yapıyorduk. TL ye çevirince türkiye'deki fiyatlarla hemen hemen aynı. hatta çantamıza bir şeyler atıp öğle yemeğini çıkarttığımız da oldu. zira amsterdam'da tadılması gereken pek yiyecek yok. böylece hostelle neredeyse aynı paraya denk gelmişti. amsterdam içinde gezilecek yerlere zaten bakmışsındır söylemeye gerek yok ama zamanınız kalırsa waterland'de köylere gidebilirsiniz. gerçekten görülmeye değer çok güzeller.


  • cilekli krep  (23.01.16 10:16:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.