[]

kayseride yemek için restoran tavsiyesi

arkadaşlar şimdi bir kız var, ben o kıza ve arkadaşına yemek sözü verdim. kızdan hoşlanma durumları var bende. şimdi onları yemeğe çıkartacağım ama hangi restorana gidelim? bol bol konuşabileceğimiz güzel bir yer olsun istiyorum. tavsiyeleri alayım.
(ben 25 kız 23 yaşında)



 
biraz tuzlu olabilir ama beştepe restaurant var. elmacıoğlu iskender'de yemiştim bir kere. orası da çok iyiydi.


  • himmet dayi  (22.01.16 23:03:58) 
elmacioglu uygun. ama ogrenci butcesini zorlar biraz. bol konusacaksan yemekten sonra lider kafeye falan cikcan.


  • icim urperiyor  (22.01.16 23:36:56) 
Lideri filan boş ver ayakaltı orası, Lavantes olabilir köşk mahallesinde, sıcak olsun dersen forum ya da Kayseripark'da shakespeare var, fiyatlar elmacıya göre pahalı ama saatlerce de otursan kimse kalk git demez. Bonus olarak Sinamasal diyorum, yemekleri de gayet güzel.


  • elikası  (23.01.16 00:03:21) 
Talas a git. Tramvay son durağının az ilerisinde Kayadibi restoran var. Kaya oyuklarının içine masa koymuşlar yemeği orada yiyorsunuz. Tam anlatamadım ama kız arkadaş falan diyorsan ambiyans çok iyidir. İnternette araştır. Talas Kayadibi restoran.

Param var diyorsan da en iyi manzaralı restoranlar Hilton ve radisson otellerinin roof restorantıdır.
  • iason cape  (23.01.16 00:05:55) 
Aman dostum kizi lidere falan goturme. Ertesi gunun olmaz yani. Konak rest. var talasta. Yemekleri falan da gayet iyidir. Kiz yurdunun yaninda kasapa var. Orasi da iyidir. E biraz para harcayacaksin artik.


  • isott  (23.01.16 08:19:53) 
Para muhim degil, calisiyorum zaten. Ogrenci degilim. Airbus restoran ucakli olan, elmacioglu, bestepe gibi yerler abarti olmaz degil mi?


  • gonul_isleri  (23.01.16 11:07:58) 
Bir de mesela bestepe airbus gibi yerlere gitmek icin taksi gerekir. Taksiyle gidip gelsek filan hoşuna gider mi yoksa gorgususuzluk filan olur mu?


  • gonul_isleri  (23.01.16 11:10:48) 
Aman ucak rest. gitme. Adamlardan kimse memnun degil. Servis ve yemekler cok kotu. Acali kac ay oldu satiliga cikardilar. O derece kotu orasi. Yeminle gunun rezil olur.


  • isott  (23.01.16 21:17:58) 
Sen talas giristeki kiz yurdunun yaninda olan kasapa'ya git. Taksiyle de gidersin sorun olmaz. Ama bence yanlis yerleri dusunuyorsun. Ya da konak rest talas. Digerlerine sonra gidersin. Ilk gorusme onemli.


  • isott  (23.01.16 21:20:33) 
Sana direk mesaj da attım. Abartılı yerler sonraki aşamalar.


  • iason cape  (23.01.16 21:24:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.