[]

en hüzünlendiğiniz şarkı

Bu başlık altında sizi hüzünlendiren şarkıları inceleyeceğiz.

Ama öyle şarkılar olmalı ki, hem eski sevgiliyi hem de şimdi üstünde hınf hınf diye zıplayan barzoyu hatırlatmalı.

buyrunuz: www.youtube.com

Saygılarımla

Anon.

 
www.youtube.com

bilhassa sözlere kulak verilmeli.
  • m e b  (22.01.16 20:28:13 ~ 20:29:06) 
My Brightest Diamond - Gone Away

www.youtube.com
  • otonom  (22.01.16 20:38:50) 
  • ufukcel  (22.01.16 20:41:33) 
  • bohr atom modeli  (22.01.16 20:43:49) 
@ufukcel'in gönderdiğine ek olarak:

www.youtube.com
  • otonom  (22.01.16 20:47:12) 
Huzunlendigim bir sarki yok. Dusundum ama yok. Keyiflendigim, eglendigim, neselendigim sarki var ama huzunlendigim bir sarki gelmiyor aklima.


  • stavro  (22.01.16 20:50:06) 
mono - a speeding car

www.youtube.com
  • mermize  (22.01.16 20:50:27) 
"üstünde hınf hınf diye zıplayan barzo" jashfbajklş

açılın meister şov başlıyo.

benim için bu şarkı feuer und wasser. > www.youtube.com

direkt olarak eski sevgilimi ve üzerinde hınf hınf diye zıplayan barzoyu hatırlatmıyor ama tüm sevgilileri, tüm çocukluğu/gençliği hatırlatıyor. çok çok özel, hiçbir zaman unutamadığım, halbuki özel hiçbir şey olmayan bir günü de hatırlatıyor aynı zamanda. tır aşkımın fena depreştiği dönemlerdi. dayımı havalimanından almaya gitmiştik babamla. o ara müthiş kuul, aşırı seksi bi hatunu kovalıyodum. nasıl desem, böyle bazı kadınlar var ya hani işte "aa kaşar" diyecek olursun ama diyemezsin, hatun herkesi kendine çeker resmen ama bi ağırlığı vardır... öyle değişik, müthiş bi hatundu. abazanlık işte, ölüp bittim diyodum ben de. arkadaşımın arkadaşıydı. işte o gün, o 31 aralık günü, sabahtan akşama kadar onunla mesajlaşmıştım. o kadar uzun konuştuğumuz ilk ve son gündü.

feuer und wasser dinlemiş, suda yanmış, yol boyu scania'ları, iveco'ları izlemiş ve "günün ilk ışıklarında ben de düsseldorf'a girsem ya böyle tırımla alman alman, endüstriyel endüstriyel..." demiştim.



kulaklarım duymaya, zihnim hatırlamaya devam ettiği sürece o günü bir bütün olarak tüm detaylarıyla iliklerimde hissedeceğim. her notada bir vites daha değişecek. her notada suyla ateş bir araya gelecek. her notada bir barzo hınf hınf hınf diye zıplayacak. her notada der meister'in CİGERİ yanacak. MEIN HERZ BRENNT.

edit: tarihi de hatırladım. liseye başladığım zamandı. 31 aralık 2008. ceren senin amk.
  • der meister  (22.01.16 20:57:17 ~ 21:02:42) 
www.youtube.com

atatürk ün bir insan olarak özellikle son günlerindeki memleket hasreti aklıma geliyor. hüzünleniyorum.
  • ya ben lan neyse  (22.01.16 20:59:53) 
tindersticks - she's gone

www.youtube.com

eskiden çok hüzünlenirdim buna...


bir de bu var.

ruhi su - ağ deveyi katarlamış gidiyor


www.izlesene.com


barzoyla falan alakası yok hüzünlendiğim şarkılara örnek olarak verdim sadece. kulvarları biraz farklı gerçi :)
  • burya  (22.01.16 21:18:51) 
Aha tam senlik:

The Smiths - i Know it's Over

www.youtube.com

"Cause tonight is just like any other night
That's why you're on your own tonight
With your triumphs and your charms
While they're in each other's arms..."
  • sertori  (22.01.16 22:03:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.