[]

Biyometrik fotoğraf çoğaltma

Geçen gün biyometrik fotoğraf çektirdim. 4 tanesi 15 lira. Daha fazla gerekirse ne kadara çoğaltıyorsunuz diye sordum. Bilgisayarda fotoğrafınız kayıtlı. Yine 15 lira dedi. Kendi fotoğrafıma telif ödüyorum resmen.

Ben fotoğrafı tarayıp bilgisayara aktarsam sonra da Mediamarkttan çıktı alsam olur mu? Biyometrik olması için nasıl ölçeklemem gerekiyor?


 
50x60 ölçeği de geçerli olur mu kısmına başkası cevap versin. Ben geçen 8 tanesini 15 tl'ye hallettim, sizinki tuzluymus.


  • piremses  (22.01.16 20:05:23) 
olur cikti alsan bence. olculerine internetten bak.


  • bohr atom modeli  (22.01.16 20:19:53) 
Fotoyu flasha atmasını isteyebilirsin. Sonuçta bu çekimin parasını aldı. İsteme sebebine de facebooka koyucam ya da cv me koyucam diye salla. Al onu istediğin yerde çıkarttır.

Not: normal vesikalığı o şekilde flash bellekle almıştı abim. Adam tanıdık falanda değildi.
  • filipis  (23.01.16 00:05:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.