[]

Acilisa ozel indirim sorusu

Arkadaşlar yakında bir köfte restorani açıyoruz. Bayagi da güzel bir yer olacak. Lezzetli de. (Tabi subjektif şeyler bunlar) ancak merak ettiğim şey şu: açılışa özel bir indirim yapmalı miyiz? Mesela açılışa özel porsiyon köfte 15 değil 11 lira gibi. Bu ilk etapta belki müşteri çeker ancak imaji kötü etkileyip ürünün fiyatını algisal olarak indirir mi?




 
açılışa özel olduğunu vurgularsanız indirmez, neden indirsin? Ayağı alışsın insanların. yerini söyleyin, yakınsa biz de bu güzel kampanyadan istifade edelim :)


  • animalman  (22.01.16 15:38:26) 
hayırlı olsun öncelikle.
bence ana ürünün fiyatını ellemeyin de, mesela köfte alana sütlaç ikram edin atıyorum ya da çocuklara logo baskılı balon falan bastırın.

  • hushhush  (22.01.16 15:39:13) 
15 liralık ürünü 11 liraya açılışa özel satmak algıyı bozar evet. Bunun yerine ürünlerin yanına ek yan ürünler eklemek daha mantıklı. Bizim insanımız da tatlıyı sever, dayayın tatlıyı millete. Üzerinde restoranın logosu/ismi olan pasta veya herhangi bir tatlı ürün süper olur mesela.


  • Abdurrahman  (22.01.16 15:42:18 ~ 15:43:38) 
Abdurrahman +1


  • dgh  (22.01.16 15:48:05) 
Süper fikir arkadaşlar herkese teşekkür ederim


  • aradaki uzaklik  (22.01.16 15:59:26) 
Ben içecek tatlı verilmesi taraftarıyım ama açılışa özel olduğu ve aslında neyin ne kadar olduğunu kesinlikle görmeli müşteri.
1 haftadan uzun da sürmemeli bence.

  • atom karincanin torunu  (22.01.16 16:39:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.