[]

Proje Yorumları

Herkese selam,

Sürekli aklımda olan "la elimizde gps var herşey var, şu haritaya bakıp nerde ne oluyo görsek ya?" düşüncesini gerçeğe döndüreyim dedim. Millet yandex haritalarda chat olayına girmişken işe yarar gibi geldi..

Site şu: www.whatshappeningnear.me

Temel olarak, haritada konu açmak istediğiniz yere tıklıyorsunuz, mesajı girip gönderiyorsunuz. Haritada o bölgeye bakan kişiler sizin pini görüyor ve tıklayıp yorum yazabiliyor. Haritaya baktığınız merkez noktasına göre çevrenizdeki diğer 25 pini görebiliyorsunuz. Pinlerin transparanlığı yeni-eski olmalarına göre değişiyor. eskidikçe silikleşiyorlar..


Can sıkıntısından bir akşamda bu kadar oldu.
Daha neler eklesem? FB veya twitter login geliyo aklıma..
Sonra en çok yorum alan pinler vs..

 
biletix etkinliklerini vs. entegre edebilirsin. aktivite butonuna tıklayınca haritada ne etkinlik var, saatini belki küçük bi görselini vs görsek falan. uuuv (direkt uygulanamasa da bi kapı açar belki)

güzel bi girizgah olmuş.
  • brkylmz  (22.01.16 15:17:13 ~ 15:17:25) 
Ooo güzel fikir!
Harita üstünde nerde olduklarını bir şekilde çekebilirsem çok işe yarayabilir..

  • quaker  (22.01.16 15:18:59) 
süistimale çok açık bence.. biraz yürüse proje troller feci doluşur. mesela kişi sadece kendi lokasyonundan not yazabilse daha iyi olur.. daha gerçekçi olur..


  • dedim dedim de kime dedim  (22.01.16 15:37:05) 
@dedim dedim de kime dedim: O zaman tek taraflı oluyor.
Ben gideceğim bir lokasyon hakkında da soru sorabilirim.

Trol meselesini login işiyle bi nebze azaltmayı planlıyorum..
  • quaker  (22.01.16 15:42:06) 
@Sour: Kullanıcı haritasının orta noktasını hedef alarak maksimum 25 adet pin gösteriyor sistem..
Bu 25 pin önce uzaklığa göre daha sonra tarihlerine göre sıralanıyor.
1000 tane pin varsa bile browsera sadece 25 tanesi geleceğinden kasılma olmuyor hiç..
Kullanıcı haritasını biraz yukarı kaydırdığında yeni orta noktasına göre yeni pinler aynı kontrollerle geliyor..
  • quaker  (22.01.16 16:23:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.