[]

annem ile babam hatta anneannem evlenip torun yapmamı istiyor

ne yapmalıyım lakin bir torun var ama yurt dışında




 
kaç yaşındasın?


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (22.01.16 11:22:55) 
İstemiyorsan bunun nedenlerini (eğer anlayacaklarsa) açıkla. Anlamazlarsa da sallama çünkü "Param yok!" lafını bile anlamayan insanlar var. "Allah aç bırakmaz" lafını da duymak istemiyorum çünkü hayattaki en büyük amacım aç kalmamak değil.


  • Traveller  (22.01.16 11:23:45) 
bana da yapıyorlar, damızlık hayvan olmadığım için kısmet deyip geçiştiriyorum.
anneannem burma bileziğimi bile almış, ömrü evliliğimi görmeye yetmezse onun yerine takılsın diye :)

  • kayranin kedisi  (22.01.16 11:24:55) 
torun var derken ?
senin mi, kardeşinin mi? :)

  • titiraprap  (22.01.16 11:25:03) 
nihilistsen üreme, gnostik teistsen zaten allahın emri, helal yoldan üre, materyalist evrimci ve de genciysen evlen, üre, hatta erkeksen başka kadınlardan da çocuk peydahla.


  • kargn  (22.01.16 11:26:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.