[]

kedi maması değişimi

selamlar, bizim kedi şu an royal canin fit32 yiyor. açık mama alıyorum. kısır değil. koku vs durumu da rahatsız edici değil. seviyor da.

www.temizmama.com şundan alsam sever mi acaba? bu mamayı çok duyuyorum duyuru da denemek istiyorum, acaba ufak boy ya da deneme şansımız var mı? bir de koku vs. açısından nasıl bir mamadır?


 
Üye girişi yapın. Ardından numune talep sayfasına girip istekte bulunun. www.temizmama.com


  • teknikekip  (22.01.16 07:59:35) 
royal canin fit32 yiyen kedime geçen ay aldım bu mamadan, ama light olanından. tadını sevdi. koku her zamanki gibi. royal canin'e oranla çok ucuz ama herkes bunu sokaktaki kediler için alıyor diye de okudum. tahıl içermeyen mamalara yönelmeyi düşünüyorum tekrar.


  • turk kizi  (22.01.16 09:28:49) 
zamanında kedim için almayı düşünüyordum sözlükte olumsuz yorumlar yüzünden vazgeçmiştim, bi bakın derim


  • dieselsingle2  (22.01.16 09:43:03) 
sorunuz alayım mı, almayayım mı sorusu değil, ama yazmadan edemedim.

kedinizi böbrek hastası yaparsınız, ömrünü kısaltırsınız.
micho ya da bunun gibi mamaları sokak hayvanlarına veriyoruz, çünkü aroması çok fazla ve bu yüzden her kedi yiyor.
ama besleyicilik oranı az.
bir de tabii fiyatının uygun olması, hayvanların soğukta tok ve sıcak kalmaları vs gibi etkenler de var.

yani kuru mamanın en kalitelisi bile zaten kedilere uzun vadede zararlı, ama en azından nispeten iyi kalite olanını tercih edin.
şimdi mama parasından ettiğiniz tasarruf, veteriner ücretleriyle kat kat çıkar, hasta edersiniz.

zaten bir hafta sonra tüyünün kalitesi bozulur, oradan bile anlarsınız.
  • blatta hiberna  (22.01.16 10:03:51 ~ 10:05:03) 
sevmeme şansı yok bayılıyorlar tadına, koku da yok, ama tahıllı mama kedilerin doğasına aykırı.


  • cptxxx  (22.01.16 16:34:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.