[]

alka seltzer içip mide kanaması geçiren var mı?

benim doktor verdi bir daha içki içersen fazla bunu da iç iyi gelir diye, daha yeni. ama baktım nette mide kanaması yapar demişler. ama bunu içip mide kanaması geçiren bulamadım? deneyip mide kanaması geçiren var mı?




 
yan etkilere bakarsan olmemiz lazim herhangi bir ilacta.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (22.01.16 00:48:57) 
var


  • littlejack  (22.01.16 01:06:59) 
henüz yok bir şey bende


  • liriamer  (22.01.16 02:11:43) 
var


  • tosunpasa  (22.01.16 02:32:14) 
doktor arkadaşım "alkol sonrası akşamdan kalmalığa çare olarak içme" demişti. alkol vücuttan daha atılmadan tükettiğinde mide kanaması olabilirmiş, ki içki içilen ertesi gün sabahında da içilmemeliymiş vücuttan alkol atılmadığı için.


  • nathanieltroy  (22.01.16 08:50:42) 
merhaba. sağlık kişisel olarak değişir illa ki ama yıllardır kullanıyorum baya bi cebimde fazla varsa arkadaşlarıma da veriyorum hiç kimse de bi problem duymadım. benim henüz bilincimi kaybetmeden kullanış şeklim aklıma gelirse gece 1 gündüz 1. Muadili olarak sederjin kullandığım da oluyor. kutusunda prospektüsü var okuyun. evham, dıdısının dıdısında olmuş diye duydum saçma değil mi?

doktorunuza güvenmeyip burada ki insanların görüşlerine baş vurmak "bizim bi arkadaştan" öteye geçmez.
  • libertine  (21.04.16 00:25:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.