Giriş
(4)

inek etinin tadi nasil.

ali erbas
dana etini biliyorum ama bugun aklima geldi, inek eti elbette yenilir ama ben hic yemedim tadi nasil acaba.
dana etini biliyorum ama bugun aklima geldi, inek eti elbette yenilir ama ben hic yemedim tadi nasil acaba.
0
ali erbas
(26.10.09)
aynı ?
0
bryan fury
(26.10.09)
Ayni olur tabi. Hayvanin yasina ve ne kadar hareket ettigine gore daha sert vs olabilir ama temel tat ayni olacaktir.

Bu arada bryan fury, bana pokercihocaefendi gmail.com adresine email atar misin?
0
wpi
(26.10.09)
at eti, eşek eti bile yiyormuşuz bilmeden ama tadını ayırt edemiyoruz. Bu durumda tadı farklı diyebilmek ve dahası o tadı "tarif" edebilmek bana pek mümkün görünmüyor.
0
vejeteryan vampir
(26.10.09)
yok ayni degil dana ile, daha sert pismesi zor oluyor. tadi biraz daha degisik bir de piserken kotu kokuyor. dana eti severim ama inege hic alisamadim
0
very pigmented melanosome
(26.10.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.