[]

Ziraat Bankasından genç bankkartım

Bugün önceden burs kredisi aldığım şimdi kumbara gibi kullandığım gencbankkartı post makinesi kabul etmedi , bankamatikler de "teknik bir nedenden dolayı kartınızı kullanamıyorsunuz" uyarısı verdi.
Ben de Kızılay ziraat şubesine gidip sordum ve çalışan bayan ne olduğunu anlamadı. " Güvenlik sorunu var kayıp çalıntı olabilir kimliğinizi göreyim" dedi verdim. "Kartınızı iptal edip size bir bankkartım çıkaracağız 3 ayda 20tl ödeyeceksiniz" dedi. Ben de reddedip paramı -10 tl kesinti ile aldım. Kartım imha edildi.
Sorum şudur dostlar ben kartımı kullanmak istiyordum 2021 tarihine kdar sürem vardı. Neden alındı ve tekrar çıkarttırabilir miyim.
Dipnotlar:
-aöf öğrencisiyim
-kredi alımım ağustosta bitti
-kayıp çalıntı ilanı vermedim
-mobil bankacılığı aktif olarak hergün kullanıyordum

 
kredi alımınız bittiği içindir muhtemelen. gençbankkart sadece kredi/burs alan öğrencilere verilmiyorsa eğer aöf öğrencisi olduğunuzdan çıkartabilmeniz lazım. onun yerine öğrenciden herhangi bir ücret almayan bank kartlara yönelin derim. vakıfbankı araştırabilirsiniz.


  • who cares wins  (21.01.16 21:44:43) 
Yüksek ihtimal çipi veya manyetiği bozulmuştur. İnternet bankacılığı altında başvurular bölümü varsa genç bankarta başvurmayı deneyin tekrar veya telefon bankacılığından talep edin.

Bu tür kartlar genelde 26 yaş altına veriliyor yine de aklınızda olsun.
  • atom karincanin torunu  (21.01.16 22:06:38) 
@atom karincanin torunu
26 yaşın altındayım deneyeyim dediğin gibi teşekkürler

  • Erensq06  (22.01.16 06:20:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.