[]

Yazıklar Olsun

* Mustafa Koç öldü. Işığı bol olsun. Ölür ölmez tartışma başladı; ölüye üzülenler neden üzülüyormuş efendim. Üzülmeyenler neden üzülmüyormuş. Neden yiyorsunuz birbirinizi?

* 56 yaşındaki bir kadın aktif bir cinsel yaşam istemiş. Hakaret eden edene. Ne var sayın amına koduklarımın bunda? Hiç mi 56 yaşına gelmeyeceksiniz bre davarlar?

* Demirtaşın eşi raporluymuş. Vay efendim maaşı eksik yatsın, vay efendim dağ taş geziyor. Yahu size ne? İşiniz gücünüz yok mu sizin? Ayıp değil mi kadının maaşı ile uğraşmak?

Bu liste uzar gider. Ben atayizim, ne ahlak ne de edepte nasip ararım. Sizin aklınız yok mu kardeşim? Neden kendinizden başkaları ile uğraşıp duruyorsunuz?

 
ilk ikisi için bir şey diyemem ama 700 bilmem kaç gün raporlu olup da her ay tıkır tıkır maaş almak hiçbir adalet sistemine uymaz. çalışanlar, yolunu bulmaya uğraşmayanlar enayi mi?


  • devilred  (21.01.16 17:43:41) 
(bkz: işsizlik)

Bizim millet işsiz olduğundan bu tarz şeyler üzerine fikir beyan ediyor. Şu videoyu izlerseniz durumu daha net anlayabilirsiniz: www.youtube.com
  • mr sherlock  (21.01.16 17:44:13) 
Yeni Turkiye'ye hosgeldin. Adamlar bu sig, basit, baskici, beyinsiz dusunce yapisini resmen pompaladilar topluma (toplum da hazir tabi, yuz buldukca arsizlasti).


  • fortisvita  (21.01.16 17:45:23 ~ 17:46:44) 
yeni türkiye'de kimse kimseye güvenmiyor ve saygı duymuyor.
yeni türkiye'de kimse kimseye güvenmediği ve saygı duymadığı için insanlar her olayın altında farklı sebepler de arıyor. misal, birisi öldüğünde yeni türkiye insanı öncelikle onun kimliğine bakıyor ve ona göre tavrını geliştiriyor.

bir yerde güzel bir öneri görmüştüm ve aynen katılıyorum. şöyle ki; insanlara "bana ne" dedirtene kadar onların kafalarını duvara vuracaksın. önce hafif sürteceksin, şöyle duvarı ısıtsın o kafası. sonra, o kafayı alıp vuracaksın güzelce. her vurduğunda sana ne diyeceksin, ta ki o kişi "bana ne" diyene kadar. ortadoğu'ya özgü eğitim metotları olmalıdır kanımca.
  • soso  (21.01.16 18:10:07 ~ 18:10:36) 
Sana ne Devilred? Bir sorunun varsa sisteme yönelt eleştirini. Şahsa niye yöneltiyorsun


  • Frederick Co  (21.01.16 18:10:37) 
Yukarıdaki cevabı görmeden yazmıştım cevabı. Belirteyim dedim


  • Frederick Co  (21.01.16 18:13:41) 
ilk ikisinde haklı üçüncüsünde haksızsın. kamu görevlisi kadın, böyle bir şey varsa eğer yapmamalıydı.


  • omer haybo  (21.01.16 18:14:00) 
kadının maaşıyla uğraşmak ayıp ama 700 gün rapor alıp okula gitmemek, devletin kaynağını sömürmek normal di mi? kusura bakma da bu örneği veriyorsan ikiyüzlüsündür. sisteme yöneltecekmişiz eleştiriyi, bak sen. e iyi o zaman her bokta aynı şeyi söyleyelim, "kişileri şeyapmayın yea" olsun. bu mudur?

biz yiyoruz birbirimizi, sen takma kafana.
  • der meister  (21.01.16 18:14:29) 
ooouuu atarlı ergene denk gelmişiz, kaç kaç kaç!


  • devilred  (21.01.16 18:19:04) 
sistem herkese aynı sistem değil bu arada, bunu da ekleyeyim. mayıs ayında sekiz aylık hamileyken bebeği karnında ölen, gözleri uzun süre görmeyen öğretmen kuzenim eylül ayında işbaşı yaptı bu sene. siyasetçi yakını değildi çünkü.


  • devilred  (21.01.16 18:22:18 ~ 18:25:37) 
devilred +1500 der meister +1500

neyi savunduğun belli değil be.ilk 2si sosyal yargılar, tabular, tartışmalar üçüncüsü eşitlik istemi. bu kadar basit. ne demek kardeşim o kadar rapor, rantçıya rüşvetçiye bana ne mi diyelim, göz mü yumalım? bu mu lan medeniyetten anladığınız, andaval mısınız?
  • sometimes the weak become the strong  (21.01.16 18:36:48) 
www.birgun.net

hdp'ye oy vermiş biri olarak söylüyorum, kaç sene içinde 700 küsür gün işe gitmemiş ya da gidememiş bilmiyorum. Fakat birey yerine sisteme yönelt eleştirini dersen "sizin aklınız yok mu kardeşim? neden kendinizden başkaları ile uğraşıp duruyorsunuz?" sorusunu bireylere değil, bu bireyleri böyle davrandıran sisteme getirmen gerekir eleştirini. Dahası niye insanlarla uğraşıyorsunuz deyip yine insanlara atarlanman da kendi içinde tutarsızlık barındırıyor.
  • rakicandir  (21.01.16 18:48:12 ~ 18:51:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.