[]

kedilerinize vitamin/dental tablet veriyor musunuz?

biraz inceleyeyim dedim anti hairballdan girdim dental çiğneme tabletinden çıktım. multivitamin maltı var, parlak tüy maltı var, bunlardan kullanıyor musunuz düzenli olarak? kullanıyorsanız hangi markaları tercih ediyorsunuz?




 
son zamanlarda tüy kusmaya başladı. tüy yumağını rahat çıkarsın diye arada malt veriyorum.


  • boyalı kuş  (21.01.16 08:41:23) 
Ben iki üç günde bir multivitamin macun vermeye çalışıyorum.


  • faredenkorkankedi  (21.01.16 08:49:18) 
Ben tüy dokulmelerine karşı sarimsak iceren bir tablet veriyordum. iki tane olduklari ve bende astim oldugu icin tuy epey problemdi.
Çok severek tuketiyorlardi. Ama markasını unuttum.haftada bir veriyordum. Mevsim dönümlerinde tuy dökme hızı artinca haftada bir kac tablete cikiyordum.

  • balik kraker  (21.01.16 09:03:56) 
malt pastası veriyorum sırf tüy kusması için.


  • whoosie  (21.01.16 09:12:05) 
gimpet in beauty paste'ı var tüy sağlığı için duzenli kullanıyorum ve cok azaltıyor memnunum. bir de arada probiotikli olanından veriyorum.


  • salem330  (21.01.16 09:37:21) 
Gimpet'in maltlarından kullanmadım hiç. Birinde promosyon olarak geçmişti elime 12GR'lık olanından, bizim 2 kediye 2 öğün anca yetti.
Yani çok pahalı onlar.
Onun yerine İmuneks tablet alıyorum, 2 günde bir mamalarının üstüne tableti açıp içindeki toz ilacı döküyorum.

Tüy olayı için malt farklı bir olay tabi. Sadece tüy için olanından alınabilir ama vitamin olana gerek yok bence.
  • büyük engizisyoncu  (21.01.16 10:11:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.