[]

Aile Hekimiyle ilgili

merhaba,

sigortasız bireyim. 25 yaş üstü.

1- aile hekiminin oraya gitsem bana karaciğer fonksiyon testi, enzim menzim bişeyler kan testi ücretsiz yapar mı? (rahatsızım karaciğerimin ordan. ağrı gibi rahatsızlık gibi bi rahatsızlık var. sırtımı da kasıyor bazen. ama acı değil ağrı değil, böyle hızlıca hamur yiyince midene oturur ya onun gibi bi his sürekli)

2- randevu almam gerekiyor mu? nasıl?

 
aile hekimini bilmiyorumda hastahanede muayine ücreti vermeden muayine etmiyorlar hiçbir şekilde. gss prim borcum dağları aştı ölüm döşeğine de girsem ödemicem inat ettim.


  • synch  (20.01.16 18:46:24) 
www.isvesosyalguvenlik.com

30 Haziran 2016 tarihine kadar borç olup olmadığına bakılmaksızın devlet hastaneleri ve tıp fakültelerinde muayene olabilirsiniz.
  • nevsenev  (20.01.16 19:03:07) 
yok istemiyorum devlet hastanesinde muayene olmak ve hizmetini kullanmak.

sadece bu aile hekimliği olayını sordum. cevap alamadım hala.
gss ile bağıntısı var mı ki aile hekimliği mevzunun?
sadece kan tahlili istiycem ben burdan şikayetim üzerine.

gss ye dahil hizmet kulllanmak istemiyorum kullanmayacağım. özel sağlık sigortası yaptırcam.
  • peste  (20.01.16 19:22:31) 
aile hekimliği hizmetleri ücretsiz. yapabildikleri testleri yaparlar.

randevu alman zorunlu değil. kalabalık bir yerse gidecegin yer, alabilirsin istersen.

bir yerde özel saglik sigortan olsa da gss borcu cikartildigini okumustum. onu da bir arastir istersen.
  • montauq  (20.01.16 19:48:11 ~ 19:49:24) 
Aile hekimi dedigin yer "devlet hastanesi" sayilir. Onun bir kolu yani. Onlarin laboratuarini kan tahlili icin kullanmak istiyorsan devlet hastanesinin hizmetini kullanmis oluyorsun.

Yukarida dendigi gibi borcun olsa da tahlil yapman mumkun olmali su anda. Ancak kafana gore "ben bu bu testleri istiyorum" diyemezsin muhtemelen, bir doktorun istemesi lazim.
  • robokot  (20.01.16 20:58:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.