[]

uydu alıcısı

digiturkten kurtulup normal uydu alıcı alacağım ama aklıma takıldı. bu youcam ve iptv ne? yasal mı? zırt pırt cortlamıyor mu?

daha da önemlisi bir uydu alıcı tavsiyesi verebilecek olan var mıdır?

danke.

 
iptv vs uğraştırabilir. babamlara en son hiremco marka receiver aldım. hem yerli hem canavar gibi: www.hepsiburada.com


  • teknikekip  (20.01.16 16:00:13) 
Iptv iyidir ama hızlı bir internet gerektirir. 25 mbps, 50-100 mbps hızlı internet var, evet ama AKN diye bir bok var onuda dikkate alın. AKN sonrası hız düşüyor ve interneti sömürür Iptv.


  • poseidon1  (20.01.16 16:51:40) 
hocam saatte ne kadar gider akn'den? gerekirse kota alırım digiturk'e para vereceğime. ama yasal mı değil mi, cortlar mı gibi sorular kafamı karıştırıyor.


  • passion rules the game  (20.01.16 17:03:39) 
tv uygunsa android tv box lara da bakmanizi oneririm.


  • icim urperiyor  (21.01.16 01:01:19) 
Şurayı oku bir fikir verir. Bunun gibi bir çok yazı var, google dan aratırsın.
www.turkeyforum.com en sondaki yazılan gerçeğe daha yakın sanırım.

  • poseidon1  (21.01.16 07:55:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.