[]

30'dan sonra değişen hayatlar

30 yaş sendromuna giriyorum sanırım (mayıs da 30 olacağım) , şuan 30 yaş bana dünyanın sonuymuş gibi geliyor,modern dünyanın bizlere dayattığı sınırlar içerisinde ,30'na gelinceye kadar lisans tamamla,askerliğini yap,en azından evliliğe giden yolda ilk adımı at, bir şirkette çalışmaya başla vs çoğaltılır bunlar.
Bense ne askerliğimi yaptım daha ne evliliği düşüneceğim bir kız arkadaşım var, nede kenarda hatırı sayılır bır param (kazandığım parayı kıyafet , sadece sıkıntıdan o günü kurtarayım dıye salak sacma aktıvıteler için harcadıklarım cabası, alkol vs) 25.den sonra arkadaş da edinilmiyormuş,bunu da tecrube edindiğim için doğru düzgün arkadasım bıle yok. Baya bildiğiniz mutsuzum, mutsuz uyuyup mutsuz uyanıyorum.
Şuan bir şirkette çalışıyorum iyi sayılabılecek bır pozısyonum da mevcut, Agustos da askere gideceğim, dönüşte ne yapacağım konusu ise koca bir hiç,üstelik doğru düzgün yabancı dilim bile yok.
Şimdi elimizdekiler bunlar,ne yapılabilir bundan sonra , duyurudaki bu sendromu geçirmiş arkadaşların önerilerini bekliyorum veya 30'dan sonra şöyle hayatı değişen arkadaşım var hikayelerini bekliyorum

 
ne yaparsan yap, ingilizceyi geliştir. kız arkadaş bulunur ama iş zor bulunur yabancı dil olmadan. arkadaş var 41 yaşında, 15 yıl tecrübe sıfır ingilizce, müdür olamadı, her yerden arıyorlar müdürlük teklifi için ama ingilizce yok diyince telefonlar yüzüne kapatılıyor.


  • [silinmiş]  (20.01.16 08:25:31) 
bildiklerinin çoğu yanlış bence ve bunları sorgusuz kabullenmişsin sen de. öncelikle şunu belirteyim ki geçmişimde çok büyük zorluklar ve sıkıntılar atlatmış birisiyim, hepsini bir seferde anlatsam dram filmi ya da yaprak dökümü dizisi falan sanarsın.

şimdi gelelim esas bölüme. tam 1,5 hafta sonra 34 yaşıma giriyorum, her hafta yeni arkadaş edinebiliyorum. kenara para koyamama olayı bende de var, hatta şu anda 15k içerdeyim diyebilirim rahat rahat. ama sebebini biliyorum ve ne zaman çözüleceğini de, sadece o zamana kadar biraz daha sabretmem gerekiyor. ama mutluyum, mutlu uyuyup mutlu uyanıyorum (bazen çok erken kalkmak koyuyor ama o bir mutsuzluk değil bence). bu tamamen algıyla alakalı, yaşla hiçbir alakası yok seni temin ederim.

sen önce bi askere git gel, ondan sonra önündeki büyük engel kalkacak ve birtakım şeyleri daha net görebileceksin. şu an belki de askerliğin verdiği tatsızlıkla bu 30 yaş sendromu dediğin olayı karıştırıyorsun...
  • loveinaflipbook  (20.01.16 08:34:30 ~ 08:37:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.