[]

Spor yapanlar / Fitness ile Uğraşanlar / Body Building Meraklıları GELİN Bİ

Arkadaşlar öncelikler reklam değil bu soru. Keyword açısından böyle bir başlık attım.

Ben 1.80 boyunda 100 kg bi erkeğim. Spor ile beraber kilo vermek istiyorum. En başta takviyesiz olarak başlayıp bir haftadan sonra şu ürünü almayı düşünüyorum;

www.hepsiburada.com

bu ürünü nasıl kullanmam gerekir?

Bu programımda çok sağlam bir diyet uygulayamayacağım malesef, (dağ başında şantiye çalışanıyım ama tam teşekküllü bir spor salonu mevcut) sadece normal dengeli öğünler + bu takviyeler ile normal bir vücuda kavuşabilir miyim? Kavuşursam ne kadar zamanda? Ekleyeceği bir şey olan ?

Teşekkürler.

 
bence bu tür gıdalar/gıda takviyeleri vücut için hic de sağlıklı değil. yemene içmene dikkat edip, spor yaptiktan sonra vücudun zaten belirli bir forma girer, diye düşünüyorum.
spor için ise oncelikle kendi kendine bir tempo tutturup, onu adim adim geliştirmen daha yararli olur bence. bu nedenle mesela asagidaki aletlerle başlangıç yapabilirsin sanırım.
(git:www.sonteklif.com)
  • for the record  (20.01.16 07:26:41 ~ 07:26:51) 
@vicentvega öncelikle kardeşim bu takviyeleri kullanmadan önce 1 haftalık süre zarfı çok çok az , bunlar en son tercihtir ve senin en başta definasyon yapman gerekir. Yağlarını yakmadan ağırlık antrenmanına girersen daha fazla kilo alırsın. 2 ay koş ve yağ yakıcı antrenmanlar yap diyetle birlikte. Daha sonra bu takviyelere ihtiyacın kalmadan yapabileceğini göreceksin. Diyet meselesine gelince de yemeklerini ekmeksiz ye mide küçülsün acıktıkça abur cubur değil de kuruyemiş tarzı şeyler ye.
bu dediklerimle başarılı olamazsan o Zaman kullan cla l-karnitin çok da abartmadıkca zararlı birşey değil ama kolay yola kaçma.

  • Erensq06  (20.01.16 08:02:13) 
Bu takviyelerle hiçbir sonuca ulaşamazsın. Ya da şöyle söyleyeyim: Diyet ve belli bir yoğunlukta antrenman yapmadığın sürece hiçbir takviye sana kilo verdirmez. Bu kilo fazlalığıyla ilk aşamada belli bir kilo kaybı yaşarsın ama bunun nedeni bu takviyeler olmaz.


  • angelus  (20.01.16 08:36:29) 
kilo verme olayını yarışma tipinden çıkar önce. hızlı vermene gerek yok. dizi-film çekimin mi var ? bikinili poz mu vereceksin ?

adam gibi diyetisyene git, sporunu yap. aceleye getirme. 4 ayda 22 kilo verdim. oluyor yani. şu an 1.80 boy 98 kiloyum. hiç acelem yok. sakin sakin yiyerek veriyorum.
  • liriamer  (20.01.16 09:03:26) 
Paranı bunlarla çarçur etme.


  • arnold schwarzeneger  (20.01.16 09:33:37) 
Sağlıklı beslenme ve Spor kilo verdirir. Takviye erkeklerde protein tozu yağ yakıcı falan hep umut dolu ürünler. Kadınlar da x çekirdeği, z çiçeği , bilmemne hapı ama bitkisel diye yutuyorlar. Parana ve böbreklerine yazık.


  • hasmetizm 2046  (20.01.16 11:19:55) 
Arkadaşlar dağ başında şantiyedeyim diyorum, özel bir diyet uygulama şansım yok.


  • vincentvega  (20.01.16 13:33:05) 
Şimdi bu karnitin dediğin şey, esasında vücut tarafından bolca üretilen, yediğin besinler sayesinde karaciğerde ve börekte sentezlenen bir protein. Bunun amacı, kanda serbest kalan yağ asitlerini alıp mitokondriye getirmek ve yağların mitokondride enerji olarak kullanılmasını sağlamaktır. Bir tür taşıyıcıdır yani, lojistik görevlisidir, kamyon şoförüdür. Direkt yağ yakmak gibi bir görevi yoktur yani; sadece aracıdır. Bununla birlikte şöyle bir şey de var: Sen dışarıdan karnitin aldığında, vücut daha çok yağ asidini alıp mitokondriye taşımaz; yine aynı miktarda yağı taşır. Daha fazla yağ asidi taşıması için insülin salgılatmayacak besinlerle diyet yapman lazım, ya da yüksek yoğunluklu egzersizler yapman lazım. Vücut bu şekilde açığa çıkan enerji ihtiyacını yağlardan karşılamayı seçer ve karnitin daha fazla yağ asidini mitokondriye taşır. Sen de yağ yakarsın. Bu maddenin yağ yakma prensibi böyle çalışıyor. Yani sen diyet yapmadan antrenman yapmadan, dışarıdan aldığın karnitin senin için yağ yakımı sağlamaz. Dağ başında olman üzücü ama durum ne yazık ki böyle.


  • angelus  (20.01.16 14:11:46) 
merhabalar.

artık internette her türlü bilgi bulunabildiği ve bu işin nasıl yapılacağı net bir şekilde, alternatifi şusu busu olmadan belirlenmiş olduğu için, bu tip sorular kusura bakmazsanız biraz bıkkınlıkla karşılanıyor.

kilo vermenin spor yapmak ve iyi beslenmekten başka hiçbir yolu yok. eklediğiniz ürünleri kullanmanızın da pek bir anlamı yok, hele de "bir hafta" gibi bir süreden sonra. bunları millet 8-pack baklavalarının üzerinde kalan üç gıdım yağdan kurtulmak için falan kullanıyor.

ÖZEL BİR DİYET UYGULAMA ŞANSIM YOK DA NE DEMEK BAHANE YOKKKK muhabbetine falan girebiliriz ama lüzumsuz olur. ben size sefer tasıyla yemek taşıyın da desem, siz ne kadar yapabileceğinizi düşünüyorsanız o kadar yapabilirsiniz zaten. mühim olan niyet, bilinç, sorduğunuz soruyu sorma isteği. motivasyon kırıcı olmaya gerek yok.

tam teşekküllü spor salonunuzdan allah razı olsun. gidin, yapın. beslenmenizde de pislik olmamasına dikkat edin. daha az karbonhidrat, daha çok protein standarttır. yani her gün tavuk yiyin ama her gün yanında pilav, makarna, patates (özellikle kızartma), patates püresi yemeyin. böyle durumlarda kurtarıcımız sebze ve salatadır, bunlardan daha çok yiyin yer kaplayıp tok tutması için. soslardan uzak durun yalnız. salata dedik diye mayoneze abanmıyoruz. zeytinyağı limon iyidir, domates salatalık bol bol. yumurta, yulaf, peynirin sütün light'ı, ekmeğin kepeklisi ufak kurtarıcılar olacaktır. tatlı olmasın mümkün mertebe. salonda kaydedeceğiniz er türlü ilerlemeyi geri alır. çok canımız çektiğinde az kuru yemiş veya az bitter çikolata olabilir. ben kahveye damla çikolata atıyorum. biraz ekstra tabii.

yemek tavsiyelerimi toplu yemek çıkması tahminine dayalı yazdım ama ne zaman nerede ne yiyebileceğinize dair daha ayrıntılı bilgi verirseniz değişebilir tabii.
  • bir garip melek  (20.01.16 16:50:24) 
Yahu ben hiç diyet yapmayacağım, hiç spor yapmayacağım dememişim ki neden öyle cevaplar aldım anlamadım. Sadece katı bir diyet uygulayamadan spor yapacağım, yanına da bunları almayı düşünüyorum dedim.

Her ne kadar yanlış anlaşılan kısımlar olsada cevapların birçoğu bilgi dolu, teşekkür ederim herkese. İyi akşamlar.

(belirtmeden edemeyeceğim, yıllardır duyuru kullanırım, cevap veren kullanıcıların en agresif ve önyargılı olduğu sorum oldu bu, örnek olarak; (bkz: yarışma tipi ne lan) )
  • vincentvega  (20.01.16 22:05:22 ~ 22:11:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.