merhabalar.
artık internette her türlü bilgi bulunabildiği ve bu işin nasıl yapılacağı net bir şekilde, alternatifi şusu busu olmadan belirlenmiş olduğu için, bu tip sorular kusura bakmazsanız biraz bıkkınlıkla karşılanıyor.
kilo vermenin spor yapmak ve iyi beslenmekten başka hiçbir yolu yok. eklediğiniz ürünleri kullanmanızın da pek bir anlamı yok, hele de "bir hafta" gibi bir süreden sonra. bunları millet 8-pack baklavalarının üzerinde kalan üç gıdım yağdan kurtulmak için falan kullanıyor.
ÖZEL BİR DİYET UYGULAMA ŞANSIM YOK DA NE DEMEK BAHANE YOKKKK muhabbetine falan girebiliriz ama lüzumsuz olur. ben size sefer tasıyla yemek taşıyın da desem, siz ne kadar yapabileceğinizi düşünüyorsanız o kadar yapabilirsiniz zaten. mühim olan niyet, bilinç, sorduğunuz soruyu sorma isteği. motivasyon kırıcı olmaya gerek yok.
tam teşekküllü spor salonunuzdan allah razı olsun. gidin, yapın. beslenmenizde de pislik olmamasına dikkat edin. daha az karbonhidrat, daha çok protein standarttır. yani her gün tavuk yiyin ama her gün yanında pilav, makarna, patates (özellikle kızartma), patates püresi yemeyin. böyle durumlarda kurtarıcımız sebze ve salatadır, bunlardan daha çok yiyin yer kaplayıp tok tutması için. soslardan uzak durun yalnız. salata dedik diye mayoneze abanmıyoruz. zeytinyağı limon iyidir, domates salatalık bol bol. yumurta, yulaf, peynirin sütün light'ı, ekmeğin kepeklisi ufak kurtarıcılar olacaktır. tatlı olmasın mümkün mertebe. salonda kaydedeceğiniz er türlü ilerlemeyi geri alır. çok canımız çektiğinde az kuru yemiş veya az bitter çikolata olabilir. ben kahveye damla çikolata atıyorum. biraz ekstra tabii.
yemek tavsiyelerimi toplu yemek çıkması tahminine dayalı yazdım ama ne zaman nerede ne yiyebileceğinize dair daha ayrıntılı bilgi verirseniz değişebilir tabii.
0