[]

Erkek Yüz Bakımı - Ne yapacauk ? (Anında Tik Garantili)

Beyler, bağyanlar yüz bakımı konusunda ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var.Özellikle kış aylarında akne,sivilce,kızarıklık,kuruma,çatlama aklınıza gelen her problemle karşı karşıyayım.Her sabah ve yatmadan önce imex sabunla yüzümü yıkarım.Ondan sonra bephantol sürerim kızarıklık olan yerlere.Sivilceler için de fucidin krem kullanmaya başladım son zamanlarda.Fucidin'i ilk kullanışımda çok etkili olsa da sonradan sanki artık yetmemeye başladı gibi geldi.Sivilce/sivilce izi/sivilce yaralarına karşı ne yapmalı ? Özellikle duyuru erkekleri yaptıklari günlük/haftalık bakımları yazarlarsa çok müteşekkir olucam tşk.




 
bephantol yeniliyici etkisi kılcal damarlanmayı, kızarıklığı artırıyor. kendi cilt tipine uygun sabun gibi kurutmayan yüz temizleme jeli,tonik ve nemlendirici üçlüsü edinmen gerek.
akne problemim olmadı çok fazla sadece bir aç sivilcemin çıktığı zamanlar olabiliyor ayın belli dönemleri hormonal değişiklikler diyip geçiyoruz yapacak bir şey yok. sivilceler konusunda bu yüzden pek bir şey söylemem. sadece salisilik acid içeren ürün ve maske yapılabilir. cildim karma ve çok hassas değil en baştan belirtmeliyim. beyaz kil içine bir kaç damla zeytinyağı koyup suyla camur haline getirdikten sonra yüzüme süürüp kurumaya bırakıyorum. yıkadıktan sonra gözeneklerim iyice temizlenmiş oluyor gözeneklerimin küçülmesi için aspirin bal maskesi yapıyorum. hem nemlendiriyor hem de siyah noktaları azaltıyor bu maske. ayrıca dönem dönem buhar maskesi de yapıyorum.
bunlar benim cildim için seninki nasıl sen daha iyi biliyorsundur.
  • fasulyek  (20.01.16 08:07:15) 
Dediklerinizi not ettim en yakın zamanda temin edicem.Bakalım benim cildimde nasıl tepki verecek.Çok teşekkür ettim.


  • Golden Ratio  (20.01.16 09:36:07) 
www.lilakutu.com
sivilce izleri için www.lilakutu.com
nemlendirici olarak bu olabilir www.lilakutu.com
sivilceler için www.lilakutu.com
  • fasulyek  (21.01.16 00:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.