[]

Bir insan kaç sene tatil yapmazsa kafayı yakar?

Zaten yanık olanları tenzih ediyorum, üniversite zamanında (ege) 4 yıl boyunca non stop yaz okuluna gitmis idim kafayı yakagelmistim o zamanlar.

Sizce tatil-okul ya da çalısma oranı ne olmalı?


 
Öyle bir şey yok, bulunamadı. Tatil son yıllarda çıkmış bir olgu. Bir de tatil denince Ege ve Akdeniz olmak zorundaymış düşüncesine karşı çıkıyorum. İşin seni zorlamıyorsa haftasonu bile yeterince uzun bir tatil olabilir. İşini okulunu sevmiyorsan üç ay tatil de az gelir.


  • Traveller  (19.01.16 23:28:45) 
Bence oran 0 olmali. Tatile ihtiyac duymak bir insan icin acinasi bence. Neyin tatili derler insana, hayatin tatili mi var ki? 0 yetmiyorsa bir seyler yanlis. Muhtemelen asiri calisma mevcut.


  • f_d  (19.01.16 23:30:18 ~ 23:30:27) 
yani gidilebiliyorsa yazın en az 1 hafta uzaklaşılmalı spontane hayattan işte. bunun bi oranı yok. bi şekilde vakit ayırıp kaçabilmek kişinin elinde. para da zaman da öyle


  • rajaz  (19.01.16 23:30:32) 
Traveller +1


  • mza  (20.01.16 06:49:14) 
kuusra bakma da ege üniversitesinde yaz okuluna gittin diye nasıl tatilini yakabildin ya?

3 gün 5 gün illa ki denk gelirdi, yaz okulu finallerinden sonraki haftasonnu birleştirsen gene giderdin acayipmiş.
  • tchuck  (20.01.16 07:26:26) 
yaklaşık 3 yıl aralıksız işe ve okula ve staja devam ettim aynı anda. hiç tatil yapmadan :( evdeki zamanlarda da sunum, çeviri vs ile geçti. her yıl okuldan ötürü 4 ayın üstünde tatil yapan ben bu tempoya da alışmıştım. işler yolunda gittiği sürece kafa yanmıyor.


  • psikolog sulugoz  (20.01.16 08:07:42) 
öğrencilik zaten tatil, yeme bizi şimdi :)


  • [silinmiş]  (20.01.16 08:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.