[]

cancun tatil hakkinda tavsiye.

yakin gelecekte bir tatil kullanacagiz esimle.
meksika cancun ve maya riviera bolgeleri ilgimizi cekti. yazilanlari okudum. sozlukte de birseyler yazilmis ama bilmek istedigim seyler: guvenilir yerler midir? plajlari gercekten guzel midir? (git netten ara demeyin elbtte aradik ama cogu waaooow mukemmel deniz-kum tadinda hayranlik belirten seyler) etrafta iguanalarin, kertenkelelerin vs. rahatsiz edecek derecede cok oldugunu soylemisler dogru mudur? cok pahali midir? kisaca tavsiyeleriniz nelerdir?
simdiden tesekkur ederim.


 
özür dilerim fakat tamamen soruna yanıt olmayacak : benim güzel ağbim/ablam git ayvalığına sahilde demle çayını.. türk insanı yapamaz meksikalarda güzel ağbim/ablam. Uyuşturucu kartelleri fink atıyor hem oralarda..


  • anonymice  (19.01.16 23:14:48 ~ 23:15:39) 
@anonymice
:) oralara da gidecegiz de degisik olsun dedik bu sefer? butce, mesafe, gormedigimiz yeni bir yer vs. gibi bir fikir harmanlamasindan sonra ulastik bu sonuca.

  • manimani  (19.01.16 23:18:33) 
arkadaslarim gitmisti, hicbiri bir sikinti yasamamis. Hatta cok ucuz diye geldiler :)

Ama ispanyolca biliyorlardi.
  • kuehles blondes  (19.01.16 23:19:41) 
@kuehles
tesekkurler, ispanyolca baslangic seviyesi. ingilizcem iyidir. ise yaramaz sanirim orada ama fransizca da anadil duzeyinde. umarim ben de memnun donerim.

  • manimani  (19.01.16 23:25:51) 
Deniz genelde dalgalı olur, onun dışında amerikan gençlerinin tatil mekanıdır, kafası iyi olan gençler, eğlenceli ortamlar falan olur. Uçak bileti oldukça pahalı ama gayet uygun fiyata ev bile kiralanabilir tatil için, uygun fiyatlı oteller, güzel havuzlar, spalar felan da mevcut.


  • tiny penny  (19.01.16 23:42:03) 
@tiny
tesekkurler bilgiler icin.

  • manimani  (19.01.16 23:51:38) 
size tavsiyem, meksika ve honduras taraflarından uzak durun hocam.


  • makarnavodka  (20.01.16 01:57:13) 
Bir tuyo vereyim. Cancun'a cruise gemileri gidiyor mu gitmiyor mu arastirin. Eger gidiyorlarsa guvenlidir. Guvenli degilse asla gitmezler.


  • dougsampson  (20.01.16 01:58:52) 
Guvenlidir. Uyusturusu kartellerinin pek giremedigi yerlerden biridir. Plajlari guzeldir gercekten. Yesildir. Bizim tatil beldelerimizden daha temizdir. Iguana ve kertenkeleler gercekten de ortalarda gezinir. Ama zararsizlar. Golde timsahlar, denizde ise bull shark denilen kopekbaligi vardir. Timsahlar tuzlu suda da yuzebilir yani plaja da cikabilir. Ama timsah ve kopekbaligi saldirilari cok olan seyler degil. Asiri nemli sicaktir. Bayagi da kaziktir. Turist kaziklamaya calisan saticilar bol bol vardir. Mutlaka sonuna kadar pazarlik yapin. Bodrum, antalya, cesme gibi yerlerle alakasi yok pek. Daha vahsi. Ispanyoldan ziyade maya kulturu hakim. Ispanyolca bilmeye gerek yok turistik yer ingilizce isinizi gorur. Piramidler gorulmeye deger. Xelha, xcaret gibi guzel theme parklari var. daha ayrintili bilgi istersen ozelden sorabilirsin.


  • tekdir ile uslanmayan kiz  (20.01.16 05:12:22) 
yardim eden herkese tesekkurler.


  • manimani  (22.01.16 09:27:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.