[]

torrent mi ? sinema mı?

öyle bir zamanda yaşıyoruz ki daha vizyona girmeyen veya vizyonda olan filmler tatmin edici bir görüntü kalitesiyle torrentte yerini alıyor.

mesela x filmine gideceğim dediğimde 'yeaa o film torrentte düştü niye para vereceksin ki' diyen çok bilmiş ileri zekalıların sayısı çoğaldı son yıllarda.ben şahsen artık rahatsız olmaya başladım bu insanların sinemaya gidenlere enayi gözüyle bakmalarına.siz ne durumdasınız?



not:yaşadığı şehire film gelmediği için torrenten izleyenler üzerine alınmasın.
not:eski filmler için torrent kullananlarıda dahil etmiyorum bu duruma.

 
ben torrenti eski filmler için kullanıyorum vizyonda olmayanlar yani.

güncel filmleri de sinemadan takip ediyorum.
  • tabanzabonanza  (19.01.16 22:46:31) 
sinemia üyeliği aldım, henüz kullanmaya fırsat olmadıysa da önümüzdeki dönemde bolca kullanmayı düşünüyorum. dolayısıyla yeni filmelerde sinema. eski filmlerde torrent ama.


  • devilred  (19.01.16 22:47:07) 
sinemanın yerini tutmuyor hiçbiri.


  • tescillimarka  (19.01.16 22:50:37) 
Torrent'liğinden değil de, evde izlemeyi daha çok seviyorum ben. Özel efektleri, gözlük takmamız gereken sahneleri yoksa ya da Star Wars gibi herkesle aynı anda izlemenin heyecanı olan bir film değilse, tüm sinema tek yürek olmayacaksak, festival filmi gibi bulamayacağım bir film değilse, ev rahatlığında izlemeyi seviyorum. Patlamış mısır kokusu ve çıtırtısı, öndeki uzun boylu adam, arkada film boyunca konuşanlar, 10 dakika arada girip çıkmalardansa, toplayıp milleti, kendi sinemamı kendim yapmayı seviyorum. Aynı parayı verecek olsam yine torrent'e veririm.


  • aychovsky  (19.01.16 22:51:22 ~ 23:01:21) 
tüm filmler için torrent kullanıyorum.
sinemaya gitmeme sebeplerimi sıralamak gerekirse;
1. gereksiz pahalı
2. sinema salonları kötü(filmin sessizlik anında yan salondan sesler geliyor)
3. sinemada konuşanlar, haşur huşur mısır yiyenler rahatsız ediyor.
4. en önemlisi evde izlemek daha konforlu.
5. sinemada geri alma, ileri sarma vb.. yok.
6. bir çok sinemada filmler dublajlı yayınlanıyor.
  • kuzey li  (19.01.16 22:58:19 ~ 22:59:02) 
gise filmleri torrent
bagimsiz filmler sinema

gecmiste yaptim ama, bu saatten sonra salak jeniffer lawrence gibilerin filmlerini izlemek icin para vermem.
  • bohr atom modeli  (19.01.16 22:58:28 ~ 23:00:38) 
kimse bana vizyondaki ya da kalkmis olmasina ragmen hala bazi sinemalarda bulunabilecek bir filmi online ya da torrentten izletemez. film eski ve defalarca tvde de verilmisse o zaman internetten izleyebilirim; ama kisisel zevk olarak soruyorsan zaten filmi sinemada izlemeyi seviyorum.


  • yorke  (19.01.16 23:11:07) 
sinemaya anca senede 1 giderim onda da hobbit, star wars gibi filmler geldiyse. onun dışında torrent tercihimdir.


  • sta  (19.01.16 23:14:52) 
Bazı filmleri sinemada görmek istersin. Paran, vaktin, enerjin vs varsa gidersin. Bazen de akşam evde otururken e hadi bir film izleyeyim dersin. Çayını demler, pijamalarını çeker koltukta uyuklaya uyuklaya keyif yaparsın. Bazı filmleri hakikaten sinemada izlemeye gerek yoktur. Bazıları ise evde de olur sinemada da olur. Bu kadar dert edecek bir mesele değil bu :)


  • don toblerone  (20.01.16 01:28:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.