[]

ptt kargo ile baza taşıma (en az zarar ile)

baza demonte olmalı dediler ptt kargodan, sonra baktım benim baza demonte olabilen bir baza değil. sonra bir daha aradım, kabul ederiz ama zarar görme riski yüksek dediler.

oluşabilecek zararları en aza indirmek için ne yapmalı?

içine yastık yorgan vs koyup fullesek, dışını da çarşaf vs ile sarsak nasıl olur? alternatif önerileriniz var mı? teşekkürler.

 
Baza kargo ile gitmez. Gitse de 300 desi felan çıkar. Ben bile 300 desiyi 150 liradan gönderirim, sen 400 den aşağı gönderemezsin. Kırılır vs olacak iş değil


  • Frederick Co  (19.01.16 12:53:18) 
want2die +1 otobüs bagajında götürülürse hadi neyse de kargo nedir yav.


  • floydian  (19.01.16 12:53:28) 
baza + yatak 1200 tl idi aldığımda. tek kişilik ama 120ye 200. bir de bel ağrım olduğu için yatak premium yatak diye geçiyor sanırım. olmadı sadece yatağı mı göndereyim ?

bu arada fiyat 300 tl çıkıyor ikisi için. hesapladık ptt kargodaki elemanla. indirim de var çalıştığım yerle anlaşmalı olduğu için 225 e geliyor taşıma.
  • buffy de vampir sayılır  (19.01.16 12:56:48 ~ 12:57:43) 
korkma gönder gitsin gayet uygunmuş fiyat.

şu havalimanlarında bavulları paketlediğimiz naylonlardan alıp yatak üzerindeyken sarın yatak alta gelecek şekilde üzerine etiket yapıştırıp gönderin.

sakınan göze çöp batar demişler hem 225 lira için bazayı göndermemeyi tercih etmeyin. en kötü ihtimalle köşelerde açılmalar olursa 2-3 liralık L dirseklerle tekrar birleştirilir.
  • islergucler2  (19.01.16 13:38:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.