[]

Mimar hanım kişisine hediye

Günaydın. Yeni mezun olmakta olan ve işe de yeni başlamış olan mimar arkadaşa hediye alacağım. Yılbaşı çekilişi yaptık hala görüşemedik ben de hala ne alsam düşünüyorum. Mimar olmasının yanı sıra en birinci ilgi alanlarının başında futbol filan gelir.
İşe yeni başladı ua, gidip starbuckstan kupa -veya başka nerden?- falan mı alsam direk? Şu an biri bana hediye alcak olsa ya yün çorap ya da eldiven isterdim. Ama onun eldiveni var muhtemel. Hadi bekliyorum, tşk şimdiden.



 
mimarlar duygusal insanlardır, git yanağından öp bi' kere. sonra gözlerine bakıp seni seviyorum bu da hediyendi dersin, çok sevinir.(çok ciddiyim)

hayır yıl olmuş 2016 hala starbucks'tan mug alan mı kaldı ? bu varya tanrının oyunu değilse ben hiçbirşey bilmiyorum.
sürekli yeni ve tecrübesiz(bebek) insan yaratıp onları sisteme dahil ederek döndürüyor çarkını. zaten deha diye de buna derim ben, ne diyordu einstein; bir fikrin mükemmel olduğunu anlamanın tek yolu, bu benim de aklıma gelebilirdi(bu yapmasaydı ben yapardım) demektir. herneyse, şimdi konumuz o değil. konumuza dönelim, ha keza genel olarak insan inanışına göre, tanrı bazen meseleleri kişisel algılayabiliyor, şimdi şimşeklere gelmek de istemem durduk yere. o yüzden hediye meselesinde hediye olarak bence gerçek samimiyet iyidir.


ama yok, ne öpeceğim elalemin kızını, asr-ı saadet paradadır ben illa hediye alacağım diyorsanız da www.aliexpress.com

bunu türkiye de yaptırabilirsiniz, hem mimar için tasarlanmış olur, hem fiyatı uygun hem de güzel güzel çok güzel olur.
(duvar sticker'ından bahsediyorum)

edit: aklıma geldi, ben paraya kıyarım arkadaşım için derseniz mouse'da alabilirsiniz. çok fazla kullanıyorlar, ben kıyamıyorum o güzel ellerine.
  • mete kudur  (19.01.16 07:13:52 ~ 07:27:10) 
  • lushdiamond  (19.01.16 07:50:05) 
lamy


  • manuel mandalina  (19.01.16 08:32:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.