[]

Fitness sorusu vol. yan8

Oncelikle daha spesifik soruyu sorayim. Bulundugum yerde yuzlerce basamakli merdivenler var insanlar orada devamli cik in yaparak spor yapiyor. Ben de yapayim mi faydasi olur mu?

Beklentim: yag oranini dusurmek.

Bir bucuk ay kadar yabanci yerdeyim malzemem yok. Almayacagim. Spor salonuna gitmeyi dusunmuyorum. Bag bahce kosmaya uygun o merdivenli yere yakin park var icinde sinav mekik icin demirler ya da tam anlamadigim baska seyler var. onlari kullanabilirim.

Bu hiit programlari var ya telefonlara yuklenen onlari kullanabilirim.

Nasil yol izleyeyim. Efektif yol onerir misiniz? Ikincil amac kas tonusu arttirmak olabilir tabi de kisa sure icin oncelikle hedef yag yakimi, sonra salona gidebilirim.

Tesekkurler.

 
Yağ yakıp kas kütlesini artırmak herkesin hayali ama ikisini bir arada yapmak çok mümkün değil. İmkansız değil ama çok mümkün değil. Şöyle söyleyeyim: Yağ yakmak için kalorileri kısman, insülini fazla salgılamaman, kan şekerini çok yükseltmemen, karbonhidrata çok asılmaman gerekir. Kas kütlesini artırmak için de, bunların tam tersini yapman gerekir. Yani ikisi birbirine zıt eylemler. Öncelikle kendine bir tane hedef belirleyip ona ağırlık vermen lazım. Evet ikisini birden yapmak imkansız değil dediğim gibi. Yeni başlayanlarda bu bir miktar olabilir. Ya da günü bölümlere ayırıp yağ yakmak ve kas kütlesi artırma hedeflerine göre beslenebilirsin ama bunun için hem çok boş vaktin hem de konu üstünde çok hakimiyetin olması gerekir. Böyle bir durumun yoksa, kendine bir hedef seç onu uygula. Ben kas kütlesi üstüne çalışmanı öneririm ilk etapta, kas kütlen ne kadar artarsa yağ yakımın o kadar kolaylaşır. Tabii bunun için salon şart ama ilk etapta kendi vücut ağırlığınla da çalışabilirsin. Bu seni birkaç ay idare eder ama sonrasında salon şart. Yok ben ilk önce yağ yakayım dersen; her şeyin başı diyet. İyi bir diyet yaparsan hiit de yapsan salondan mutfağa damacana da taşısan her şekilde yağ yakarsın. Bunlar biraz yardımcı kuvvet oluyor yağ yakarken. Önemli olan diyet/beslenme. İyi bir beslenme programın olursa kolaylıkla yağ yakarsın.


  • angelus  (19.01.16 09:54:52) 
Merdiven antrenmanı iyidir. Seri bir şekilde in çık yaparsan mis gibi interval yapmış olursun. Karbonhidrat tüketimini de azalt.


  • arnold schwarzeneger  (19.01.16 10:20:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.