[]

Superonline'dan 2 Gündür Ekşi Sözlüğe Giremiyorum!

Erişimde sorun yaşayan bir tek ben miyim bilmiyorum. Ama evdeki internetten(superonline) bağlanınca sayfa zaman aşımına uğradı hatası alıyorum. Uzun zamandır bütün yasaklı siteler içinde kullandığım yandex dns ayarı vardı. Belki ondandır deyip kaldırdım ve dns'yi otomatik al dedim. Gene düzelmedi. Bunun dışında pc ve iphone'da dört farklı tarayıcıdan(mozilla, chrome, iexplorer, safari)denedim gene olmadı. Ccleaner ile ne var ne yok temizlik yaptım o da fayda etmedi. Tarayıcı talimatlarını uguladım, modeme reset attım, 192.168.1.1 için söylenenleri yaptım. Hiçbir şey sorunu çözmedi.

Parayla fransadan aldığım vds'den, 3g mobil veriden girmekte sıkıntı çekmiyorum. Sorun evdeki superonline wifi'sinin ip'sinden kaynaklı mı olabilir. Benzer sorun yaşayıpta düzelten varsa yardımcı olursa sevinirim. En çok zaman geçirdiğim siteydi. Bombok forumlarda takılır oldum.


 
@schuayb yukarıda belirttim hocam, dünden beri 4-5 defa reset attım ama fayda etmiyor.


  • wertyu  (18.01.16 21:49:28) 
aynen ben de superonline'dan 2 gündür giremiyorum. anca hotspot shield ile falan girebiliyorum.


  • i need a dollar  (18.01.16 23:00:18) 
Sorun bende de var, resetlere rağmen düzelmiş değil.


  • smartboy  (18.01.16 23:37:32) 
bende de sorun var. Çözüm bulabilen var mı ?


  • xvyz  (19.01.16 21:32:49) 
ankaradan cayır cayır bağlanıyorum .


  • tosunpasa  (19.01.16 21:35:25) 
bende çalışıyor(superonline kullanıyorum). Ama bu kadar insan bende de var dediyse bölgesel bir sorun vardır diye düşünüyorum.

Direkt arayın bence.
  • noluyo yaa  (19.01.16 21:44:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.