[]

worldcard nasıl iptal edilir?

bankaya gittim burdan olmaz müşteri hizmetleriyle görüşün dediler ben de 444 0 444'ü aradım çok güzel labirent kurmuşlar. müşteri temsilcisiyle hiçbir şekilde görüşemiyorum. kart iptaliyle ilgili bir yönlendirme yok.

nasıl iptal edilir bu godumun gartı?


 
çalıntı kayıp menüsüne gir direk.

kaybettim de yenisini istermisin diye sorcaklar. Hayır de. Tertemiz mis:)
  • halilibo  (18.01.16 15:34:39) 
halilibo +1
ayrıca hesabının bulunduğu şubeye bizzat gidip talimat vermen halinde kapatmama gibi bir lüksleri yok, olmamalı.

  • orient blue  (18.01.16 16:15:51) 
Subelerin icinde telefon olur.müşteri hizmetlerini şube içinden arayın direkt. Bir sorun olursa görevlilere iletme sansiniz daha yüksek.
Ayrica şube kapatmak zorunda. Islak imzalı dilekçe ile başvurun gerekirse, dilekçeyi de kayıt altına aldirmadan(sayi/tarih) ayrılmayın şubeden. Sonra dilekcenize cevap istediğinize lazım olacak.

  • balik kraker  (18.01.16 16:26:11) 
@orient . öyle olmadı. şöyle ki önceden hesabıma bağlı olan kart nasıl olduysa 2-3 ay önce hesabımdan bağımsız görünmeye başladı. bugün hesabı kapattım ama world card'ı kapatamadım.

şimdi halilibo'nun yöntemle kayıp kart bildirimi yapıp yeni kart istemiyorum kapatın dedim. 7 gün içinde talebim değişmezse kart tamamen kapanacakmış.
  • cari kacik  (18.01.16 16:26:42) 
"for english press 9" dedidğinde basıyorsunuz. sıra beklemeden ingilizce konuşanoperatöre bağlanıyorsunuz. sorununuzu ingilizce olarak anlatırsanız :)


  • janavarorion  (18.01.16 17:00:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.