[]

ygs online başvuru şeysi

merhabalar duyuru, ne olur ne olmaz diye şeyediyim dedim. ücreti yatırıp, ösym nin sitesinden başvuru yaptım, bilgilerim çıktı zaten daha önce girdiğim sınavdan, devamını doldurup onayladım, başvuru alındı diyip başvuru belgesini verdi ekrana. Millet başvuru merkezlerine okullarına falan gidiyo, yalan olmayayım eksik bişey var mı sizce?




 
Yakın zamanda (süresini tam bilmiyorum. kılavuzda online başvuru bölümünde belirtiyordur.) sınava girdiysen siteden başvuru yapabiliyorsun. Daha önce 2-3 kez online başvuru ile girdim ben. Sorun olmaz.

Kılavuzdan edit:

 ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde geçerli fotoğrafı (*) ve eğitim bilgisi bulunan (**) adaylar; başvurularını
bireysel olarak internet aracılığıyla (ais.osym.gov.tr) yapabileceklerdir.

* Geçerli fotoğraf: Son 50 ay içerisinde herhangi bir başvuru merkezinden çekilmiş ve ÖSYM tarafından reddedilmemiş fotoğraf, geçerli fotoğraftır.
** Eğitim bilgisi: 2008 yılı ve sonrasında MEB'e bağlı bir ortaöğretim kurumdan mezun olanlar ile daha önce yapılan ÖSYS sınavlarına başvuru yapmış adayların Eğitim ilgileri ÖSYM sisteminde bulunmaktadır. Bu bilgiler, başvuruda başvuru ekranına yansıtılacaktır.
  • sertori  (18.01.16 15:40:30 ~ 15:47:12) 
Parayı yatırınca ais'te başvuru tamamlanmıştır gibi bir uyarı çıkıyor. Onu görüyorsan sorun yok..


  • nrmnm  (18.01.16 20:53:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.