[]

Beşiktaş'ta meyhane

Cuma akşamı Amerikalı iki misafirimi, eşimle birlikte meyhaneye götüreceğiz. Otantik bir yer olursa seviniriz filan dediler.

Bizi çok fazla kazıklamayacak, uygun fiyatlı nereleri var bildiğiniz? Beşiktaş civarında, (eşim Beşiktaş diye tutturdu, bana kalsa Taksim de olur) Ocakbaşı olur, meyhane olur, salaş balıkçı olur vb.

Teşekkürler.

Tikler, öğle paydosunda.

 
rakı-balık yapmaya götürün derim, aralarında en iyisi benim görebildiğim set balık, ama kireçburnunda. yemekleri falan inanılmaz bir yer ondan dedim.


  • liriamer  (18.01.16 08:54:38) 
Kireçburnu çok uzak kalır bize, dönüş açısından sıkıntı olur. Çengelköy'de oturuyoruz bu tarafta da çok güzel yerler var ama, misafirlerim Şişli'de kalıyor.


  • old possum  (18.01.16 09:12:26) 
içerisi otantik, bi bakın derim.
tr.foursquare.com

beşiktaş çarşı içerisinde de var turgut vidinli falan ama cuma akşamı iyice kalabalık oluyor ben sevmiyorum açıkçası.
  • contavolta  (18.01.16 09:15:46 ~ 09:16:50) 
Yabancılar balık pazarını seviyor hasbi, babalık, turgut vidinli birine gidin fark etmez kazıklarlar ama çok fazla değil :)


  • çokyaşa  (18.01.16 09:15:58) 
ortaköy'de ara sokakların birisinde sefarad meyhanesi var. ahşap iki katlı bir binada. sarmaşıklar binayı kapladığı için tabelası bile zor görünüyor. manzara falan yok tabii ara sokakta olduğu için de, gayet keyiflidir. internetteki yorumlara bir göz at derim. zaman zaman giderim ben de oraya. sahibi de çok iyi bir insandır.


  • velasco  (18.01.16 09:16:44) 
Hasbi nasıldır?


  • old possum  (18.01.16 19:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.