[]

moser saç kesme makinesi

3 yıldır her ay www.gold.com.tr şununla saçımı kesiyorum da bu saç kesme makinesi değilmiş sanırım yeni fark ettim :) uçları kırıldı yeni almam lazım. moser 1400'ü gördüm geçen meşhurmuş sanırım.

1400-0050 ile 1400-0278 arasında 20 liraya yakın fark var.
www.avermo.com
www.webdenal.com

ne farkı var bunların? sadece yanındaki tarak, makas mı yok? bir de kablolu sanırım bunlar, yeterli midir uzunluğu?

 
daha geçen hafta omzuma kadar gelen saçlarımı attığın linkteki moser'le 2'ye vurdum. 3 yıl önce almıştım dönem dönem kafayı 2'ye 3'e 4'e vurmak için.

oldukça memnunum. tavsiye ederim.

sanıyorum dediğin gibi tarak falan yok yanında.

ikinciyi alırsan temizlemek için fırça, yağ, makas, tarak ve 4 tane de başlık geliyor saçı kesme ölçüsü olarak. 1 çok kısa kullanmadım 2-3-4 güzel. kullanışlı ve kablo uzunluğu da epey yeterli.

sakal için de kullanılabilir gibi.

benim aldığım şuydu: www.hepsiburada.com
  • historien  (17.01.16 21:03:31 ~ 21:05:42) 
moser tr distributorü fonex kozmetik diye bi yer, bütün modelleri var "çok satan ürün"e bak derim www.fonexkozmetik.com


  • ukde  (18.01.16 10:19:12) 
Berber toptancılarından al gitsin.


  • mahsus mahal  (18.01.16 12:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.