[]

alkol zehirlenmesi.ölüm riski?

Cumartesi akşamı çok fazla alkol tükettim. Öyle ki mide bulantisindan sabaha kadar uyumadim hala da uyuyamadim. Sabahtan beri biraz yoğurt ve bir parça ekmek yedim ancak sabahtan beri içtiğim suyu dahi kusuyorum. Evde tek basimayim dışarda fırtına var. Hastaneye mi gitmeliyim sizce nette baktım alkol zehirlenmesine körlük beyin hasarı koma ölüm falan demiş. Ciddi endişe ediyorum. Sizce kalıcı hasar bırakma riski olan tehlikeli bir durum mu?




 
ne içtin ? sahte rakı dışında alkol zehirlenmesi biraz zor. diğer türlü ise komada olman lazım. şu an bu satırları yazabiliyorsan mide bulantısı, baş ağrısı dışında bir sorunun olmamalı. bol miktarda su iç, alca seltzer ya da sedergine baş ağrısına iyi gelir.


  • orpheus  (17.01.16 18:46:22) 
Bira içtim bir tane de votka shot içtim ama benimle birlikte arkadaşlarım da içti ondan onlara bir şey olmadı. Evet mide bulantısı ve baş ağrısı var işte. Kafam zonkluyor.:/


  • alice practice  (17.01.16 18:48:04) 
(bkz: hangover)


  • orpheus  (17.01.16 18:52:23) 
yakınında hastane varsa git derim durumu anlat
yada arkadaşın vs varsa onlar götürsün seni.
ama üzerinden 24 saat kadar geçmiş bilgim kısıtlı
  • basond  (17.01.16 18:53:34) 
bulabilirsen alka selzter +1


  • sanquis  (17.01.16 18:53:51) 
hiçbir şey olmaz agam. hastaneye de gitme sakın doktor tşk geçiyor. bi serum bağlayıp yolluyor. az bekle düzelirsin. bünyen zayıf olabilir. arkadaşlarınla alakası yok.


  • sarlatan  (17.01.16 18:58:01 ~ 18:58:29) 
Istisnasiz her acken alkol aldigimin ertesi gunu kusuyorum. Tum gunum gidiyor. Hic de hastaneye gitmedim ki mide hastaliklarinin hepsini barindiriyorum. Boyle durumlarda bana iyi gelen kendimi uyutmak ve kusmak. Ayrica canim asiri derecede kola ister. Ne kadar zararli olsa da benim o anki durumuma iyi geldigini dusunuyorum


  • doksanaltmisdoksan  (17.01.16 19:01:37) 
başka bir mide sorunu var gibi sende, ülser falan, bilemem ne olduğunu.

alkol zehirlenmesi olsa bu satırları yazamazsın.

kalıcı hasar olabilir ama alkol kaynaklı değil. alkol, sendeki başka bir sorunu ortaya çıkarmış. mide için gitmen lazım senin doktora, biraz toparlayınca. yoğurt falan yeme, iyi gelmez. sebze türevi ye, patates haşla.
  • harzem  (17.01.16 19:02:34) 
patates matates bastıracak yağlı bişeyler yemeyi dene. bi de çay iç. mide hafif toparladığı an suyu bas bol bol su iç. alka seltzer, suda eriyen aspirin veya düz aspirin de içebilirsin o esnada.


  • yuto  (17.01.16 19:03:26 ~ 19:03:49) 
Mercimek corbasi ic.


  • letheavendangered  (17.01.16 19:08:07) 
Intrnetten kendine teshis koyma. Bol bol su ic. Bu arada yedigin birseyden zehirlenmis olabilir misin onu dusun?


  • innerbliss  (17.01.16 21:19:17) 
körlük falan sahte içkilerde oluyor normal içkide olcağı ı sanmıyorum. e çok içersen kusarsın tabi. meraketme bişey olmaz. kusabildiğin kadarını kus, sonra bol su iç şekerli bir şeyler ye. bana da oldu aynısı sabaha kadar ortalığa kusmuştum.


  • irsh92  (18.01.16 21:51:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.