[]

farabi değişim programı

yapan var mı? yarım dönem ailemin yanına gelmek istiyorum. istanbul'dan ankara'ya sizce çok mu saçma olur?




 
selam, ben yeni bitirip geldim. gerçekten istediğin birşey mi ona karar ver önce. çünkü fazlasıyla evrak işin olacak. bir de kişilik özelliklerin önemli. eğer çabuk kaynaşabilen ya da yalnız takılabilen biri değilsen arkadaşsız geçirdiğin dönem seni yorabilir. bu arada bölüm nedir?


  • lushdiamond  (17.01.16 18:52:52) 
bölüm hukuk. gitmeyi düşündüğüm üniversitede de yakın arkadaşları var. zaten memleket ankara sıkıntı olacağını pek sanmıyorum o açıdan. evrak işinden kasıt nedir?


  • manuelka  (17.01.16 19:22:58) 
yarı dönemde farabi oluyor mu biliyor musunuz? ve farabi programındayken o okula da geçiş yapılabiliyor mu temelli?

yatay geçişle?
  • buiret  (17.01.16 19:25:13) 
okullar başvuruları farklı tarihlerde alıyorlarmış. bizimkiler martta ve ağustosta alıyoruz demişlerdi. yarı dönemde oluyor yani ama diğer okullarda durum ne bilmiyorum. okullar kendisi belirliyor. farabi en az bir en fazla iki dönem oluyor. temelli geçiş şansı yok. farabideyken yatay geçiş etkilenmiyor. yine merkezi yatay geçiş ya da ortalamayla geçiş yapabiliyosun diye biliyorum ben.


  • manuelka  (17.01.16 19:28:14 ~ 19:29:36) 
arkadaş çok güzel lokasyondasın gurbette okumak için. deniz yolu hariç tüm alternatiflerin en güzeli var iki şehir arasında. zaten istesen her hafta sonu bile gidersin. ben olsam "ben olsam ama" hiç kalkışmam. sonra yok ders denkliğiydi, kredi tamamlamaktı uğraşma ihtimalin var. (yapan birkaç kişiden duydum bu konuyu iyi bilmiyorum)


  • ya ben lan neyse  (17.01.16 19:32:36 ~ 19:32:58) 
o öyle olmuyo ya :) en son oy kullanmaya geldim ankara'ya şimdi finaller bitince dedim ayıp olmasın bi tekrar geliyim. kolay değil yani gidiş geliş. hele ki öğrenci bütçesiyle...


  • manuelka  (17.01.16 19:36:04) 
not denkliğini sağlamak olsun, burs için çalışmıyor belgesi olsun bissürü uğraşacaksın. tabi gittiiğin yerdeki farabi ofisi de önemli. egedekiler çok gevşek mesela sürekli uğraşmama rağmen aralık sonunda anca kaydım yapılabildi. öğrenci kartımı ise şubata doğru aldım. ama ıspartadakiler harikaydı. bir telefonla herşeyi hallederdim. ben sevgilimin yanına gittim mesela, zorlukları olsa da iyi ki yapmışım diyorum

yatay geçiş için şöyle bir şey oluyor. daimi okuduğun okulla beraber işlem yapıyorsun sanki hiç farabi yapmamış gibi. sadece bazen okullar bu zaten yarım dönem bizimle okumuş deyip o eleme aşamasında sana bi öncelik verebiliyor.
  • lushdiamond  (18.01.16 15:31:15) 
açıkcası üniversite okurken zor zaten gelip gitmek. ben en son seçimde eve gittim. bu tatilde staj var gidemiyorum. ve muhtemelen iki ay daha gidemeyeceğim. bunlara alışmak lazım biraz da


  • lushdiamond  (18.01.16 15:33:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.