[]

Kadınların beklentisi ve eşitlik

Türkiye'de kadınların beklentisinin yüksek olduğunu düşünüyor musunuz ?
Bir kaç seviye üstü değil en az 10 20 seviye üstü peşindeler ? Erkeklerde pek durum gözükmüyor.
Çoğu kabullenmiş durumu


 
zaten onlara lazım olan kendisinde olmayan, sen neyin peşindesin ?


  • mrvengeance  (17.01.16 14:59:33) 
Misal sen kendinde olani mi ariyorsun kadinlarda?


  • yons  (17.01.16 15:03:39) 
bence türkiye'deki kadınların ilk beklentisi derdini düzgün cümlelerle anlatabilen adamların var olması.


  • gmzo  (17.01.16 15:10:21) 
en çirkini bile yakışıklı erkek arıyor.


  • nothing in my way  (17.01.16 15:23:48) 
hem fiziksel açıdan hem de maddi açıdan beklentileri yüksek.O günün trendi olana tapma var adeta. yakışıklı düzgün bir yüzü ve fiziği olan bir adam çeşitli şekillerde popülerliği yakalamış bir adamın yanında sönük kalabilir. Sadece instagram'da takipçi sayısına göre adam seçen kız azımsanmayacak sayıda. Maddi açıdan da harbiden gelirin iyidir adam gibi yatırım yaparsın mesela ev , arsa alırsın ama bunun kadın gözünde değeri yoktur. Kredi çekip lüks araba alana taparlar. Çünkü senin sahip olduğundan ziyade onun sahip olabileceği önemlidir.


  • roe  (17.01.16 15:42:09) 
Gmzo+1000 hahaha, çok iyiydi


  • cecilia  (17.01.16 16:04:31) 
Sizin gibi erkekler yüzünden böyleler. Etraflarında hep sizler varsınız. Kadınlar da haklı.

Yok kadınlar şöyle olmalı, böyle olmalı...

Size ne lan!
  • Traveller  (17.01.16 16:52:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.