[]

kılıf, aliexpress vs.

canlar, bilen bilir, bu kindlelar için kapağı kapatınca cihazı uykuya alan, kapağı açınca cihazı uykudan çıkartan kılıflar var. akıllı kılıf deniyor hatta bunlara. işte şimdi bu konuda sorum var:

tr.aliexpress.com

bu linkteki kapak akıllı mı sizce? smartshell demiş ama ne anlamda kullanmış bunu, bilemedim. satıcıya mesaj gönderdim, cevap vermedi.

tr.aliexpress.com

bu linkte de aynı satıcının çok benzer bir ürünü var, bunda akıllı kılıf diye belirtilmiş. diğeri akıllı değil mi bu durumda?

bir de ilk linkteki kırmızı olan mı, yoksa ikinci linkteki kuleli olan mı daha hoş sizce? ya da hangisini beğendiniz hepsi arasından?

son olarak da kaybolur mu bu ürünler gelirken yahu?

 
Çok pahalı bunlar.

Ben kendi aldığımı göstereyim. Smart oluyor bu. Denedim %100 çalışıyor. Hem çok ucuz: tr.aliexpress.com
  • himmet dayi  (17.01.16 13:37:19) 
@himmet dayi

bakmadığım cins kılıf kalmadı, pahalı olduğunun farkındayım ama model ve desen olarak "işte bu" dediğim bi bunlar oldu.

ayrıca sorularıma hiç cevap vermemişsin :(
  • devilred  (17.01.16 13:41:46 ~ 13:41:55) 
Büyük ihtimalle ikisi de smart cover bunların. Çünkü hem dediğim gibi smartshell yazıyor hem de magnetic. Zaten ekranı kapatan olay mıknatıslı olması.

ilk linkteki daha iyi.

son olarak; kaybolmaz. kaybolsa da paran iade ediliyor.
  • himmet dayi  (17.01.16 13:48:14 ~ 13:48:55) 
@himmet dayi

hah işte ben de onu çok merak ediyorum, bu ekranı kapatan mıknatıs mekanizması mı oluyor? sistem nasıl işliyor, biliyosan bi anlatıversen?
  • devilred  (17.01.16 13:55:57) 
cihazın içinde manyetik sensör var, sağ ortasında. smart case'in mıknatısı oraya geldiğinde sensör devreye giriyor ve cihaz uykuya dalıyor.


  • himmet dayi  (17.01.16 15:36:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.